• 17C Novo mesto
  • 04:36
  • Ned, 19.08.2018
  • Prijava
  • Registracija

Pripravite se: tudi danes gneča na hrvaških in slovenskih cestah

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Kot javljajo hrvaški kolegi s portala HAK, je največji nastop vnovič na mejnem prehodu Gruškovje/Macelj.

OBREŽJE – Tudi drugi vikend v avgustu mineva v znamenju zastojev in kolon na slovenskih in hrvaških cestah. Včeraj so slovenski turisti čakali na vstop in izstop na Hrvaško, oviran pa je bil tudi promet na jadranski magistrali, saj je prišlo do požara pri Omišu.

Kje se čaka?

„Zaradi del je zaprta polovica hitre ceste H4 Razdrto – Nova Gorica med Vipavo in Selom proti Italiji. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Zaprt je tudi priključek Ajdovščina proti Italiji. Zastoj je na cestah Padna – Dragonja in Starod – mejni prehod Starod. Čakalna doba je na mejnih prehodih Dragonja, Starod, Gruškovje in Petišovci,“ poroča Promet.si.

In še to; nekaj pred 8. uro se je zgodila prometna nesreča na primorski avtocesti. Zaradi prometne nesreče je promet oviran na primorski avtocesti med Senožečami in Razdrtim proti Ljubljani.

Vnovič Gruškovje

Kot javljajo hrvaški kolegi s portala HAK, je največji nastop vnovič na mejnem prehodu Gruškovje/Macelj.

Na tem mestu vam želimo srečno in strpno pot. Priporočamo pa, da spremljate spletni strani:

:: Promet.si

:: Hak.hr

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.