Blagoslovili sedem tisoč motorjev – FOTO

Objavljeno dne: 18.04.2017
Področje: Dogodki | Pomembne Novice
Značke: ,

Na velikonočni ponedeljek so v Mirni Peči letos že 19. tradicionalno blagoslovili motorje. Na srečanje so prišli številni motoristi z vseh koncev in krajev, tudi iz tujine, skupaj se je zbralo kar sedem tisoč jeklenih konjičkov in še več motoristov.

MIRNA PEČ – Vreme je bilo kot naročeno za obisk Mirne Peči. Motorji so se kar vrstili, na koncu jih je bila že nepregledna množica, seveda pa so na kraj prišli tudi številni radovedneži, ki so pokukali, kaj vse skriva slovenski motoristični svet. Šlo je namreč za vseslovenski blagoslov, ki se je začel ob 10. uri z mašo v cerkvi sv. Kancijana, sledil je blagoslov, potem pa zabavni program. Zbrani so uživali v soncu, dobri hrani in pijači ter se vsak po svoje ali v skupinicah odpravili domov. Naj bo njihova vožnja še naprej srečna.

Pripravila: M. S.
Foto: Fb

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete