• -2C Novo mesto
  • 20:50
  • Tor, 18.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

FOTO: Potujete na Hrvaško? Jadranska magistrala je zaprta!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Nad mestoma požara pa se vije velik gost črn oblak dima.

OMIŠ – Vroče poletno vreme vnovič terja svoj davek. O tem poročajo s sosednje Hrvaške, zavoljo požara pa je zaprta jadranska magistrala med Omišem in krajem Dubci, obvoz je po dalmatinski avtocesti.

Gori na precej težko dostopno področje, nad mestoma požara pa se vije velik gost črn oblak dima. Tudi zato je gašenje precej oteženo.

Po zadnjih podatkih je požar pod kontrolo, z njim pa se bori 180 gasilcev, ki pa so ostali že brez dveh vozil, ki sta zgoreli. Pri tem se je reševalo 14 gasilcev, ki so jo na srečo uspeli pravočasno pobegniti.

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban je ob tem pohvalil gasilce. „180 jih je na delu, dve cisterni sta zgoreli, na srečo nobena hiša, niti sadovnjak,“ je bil zadovoljen župan, ki je akcijo spremljal skupaj z županom Omiša Ivom Tomasovićem.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...