• 0C Novo mesto
  • 05:50
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

FOTO: To so pogrešane osebe, ki jih v Sloveniji iščemo od leta 2010

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Najstarejši zapis sega v leto 1969, odkar pogrešajo Franca Selišnika iz Podolševe.

LJUBLJANA – Slovenija je na nogah, saj že skoraj mesec dni iščejo 26-letnega italijanskega študenta Davideja Marana, ki naj bi ga nazadnje videl eden njegovih prijateljev v ljubljanskem klubu K4. O takrat o Italijanu ne duha ne sluha. Žal Davide ni prvi, žal ne zadnji, ki sodi v kategorijo pogrešani, podatke pa hrani in osvežuje slovenska policija.

Kar 32 po 2010

Trenutno je na seznamu še vedno 84 oseb, kar 32 od teh je pogrešanih od leta 2010, pa do danes. Najstarejši zapis sega v leto 1969, odkar pogrešajo Franca Selišnika iz Podolševe.

„Na seznamu pogrešanih oseb so osebe, ki so iz znanih ali neznanih vzrokov odsotne iz določenega okolja, o čemer je policija obveščena oziroma to sama ugotovi. Policija pogrešane osebe išče na podlagi predpisov, ki opredeljujejo njene naloge in pristojnosti,“ pojasnijo pri policiji.

Pokličite

Še namig:
vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, zato prosimo, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

D.P.

FOTO: To so pogrešane osebe, ki jih v Sloveniji iščemo od leta 2010
1 od 4
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.
DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.