• 1C Novo mesto
  • 03:20
  • Čet, 21.02.2019
  • Prijava
  • Registracija

Hudo ranjen na Ločenskem mostu

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Med obravnavo prometne nesreče je javni red in mir kršil 20-letni moški iz Kočevja, ki se je nedostojno vedel do gasilcev.

NOVO MESTO – 30. 3. okoli 21. ure se je zgodila prometna nesreča na Ločenskem mostu v Novem mestu. Po ugotovitvah ogleda kraja prometne nesreče je 24-letni voznik osebnega avtomobila nepravilno prehiteval avtomobil, ki je vozil pred njim in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v avtomobil 25 letnega voznika, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

24-letnega povzročitelja iz Novega mesta so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je huje poškodovan, 25-letni voznik pa se je lažje poškodoval. Za povzročitelja nesreče je bil odrejen strokovni pregled, zoper njega pa bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja predrzne vožnje v cestnem prometu. Med postopkom so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, na neregistriranem vozilu pa so bile nameščene različni registrski tablici, ki pripadata drugima voziloma. Med obravnavo prometne nesreče je javni red in mir kršil 20-letni moški iz Kočevja, ki se je nedostojno vedel do gasilcev med reševanjem oziroma odstranjevanjem posledic prometne nesreče. Zaradi kršitev so mu policisti izdali plačilni nalog, so zapisali na novomeški policiji.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: