Ponesrečenec v smrtni nevarnosti, v Trebnjem izginil golf

Objavljeno dne: 18.04.2017
Področje: Kronika | Pomembne Novice
Značke: ,

Dolenjska policija poroča o hudi prometni nesrečo, ki se je v nedeljo zvečer zgodila na cesti med Staro Bučko in Škocjanom.

ŠKOCJAN – Tam je avtomobil zapeljal s ceste, policisti pa so ugotovili, da je nesrečo povzročil 39-letni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste po brežini in trčil v drevo. V nesreči se je hudo
poškodoval 28-letni potnik, po informacijah iz bolnišnice naj bi bil v smrtni nevarnosti. Še en potnik, prav tako star 28 let, se je v nesreči lažje poškodoval, voznik in 23-letni potnik pa nista bila poškodovana. Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,70 miligrama alkohola. Policisti bodo zoper njega na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Iz Trebnjega pa poročajo, da je s parkirnega prostora stanovanjskega bloka na Cankarjevi ulici v noči na 15. april nekdo ukradel osebni avtomobil volkswagen golf, 1,9 TDI, črne barve, letnik 2006, registrskih oznak KP NS-589.

Vir: PU Novo mesto

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete