• 2.1C Novo mesto
  • 06:03
  • Tor, 26.03.2019
  • Prijava
  • Registracija

V nesreči poškodovan otrok, policija potrebuje pomoč

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška (deklica), ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe.

LJUBLJANA – Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je okoli 17. ure pripetila v podvozu iz Prušnikove ulice na Tacensko cesto, v bližini h. št. Prušnikova ulica 104 v Ljubljani.

V nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška (deklica), ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe. Po trčenju se je kolesarka ustavila in deklico ogovorila, nato pa se odpeljala naprej proti Tacenski cesti.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo neznano kolesarko, da pokliče na interventno številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko 01 583 88 20.

Prav tako naprošamo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o neznani kolesarki in prometni nesreči, da to sporočijo na že prej navedeni številki ali na anonimi telefon 080 1200.

Opis neznane kolesarke: stara okoli 45 let, visoka okoli 165 cm, normalne postave, valovitih kostanjevih las segajočih do ramen, oblečena je bila v rjava oblačila, okoli vratu in preko ramen je imela karirasto ruto. Vozila je treking kolo. Za pomoč se vam zahvaljujemo, so zapisali na PU Ljubljana.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: