• -1.9C Novo mesto
  • 05:18
  • Sre, 19.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

V soboto zaradi Klemna “zapirajo” Krvavec, na akcijo le ožji družinski člani

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Aktivnosti se nadaljujejo tudi danes in jutri, 17. novembra, ko bo izvedena zelo obsežna iskalna akcija.

KRVAVEC – Minil bo teden dni, odkar je pogrešan Klemen Musulin iz Trebnjega.

„Že vse od prijave izginotja Klemna Musulina so vse naše aktivnosti usmerjene v izsleditev pogrešanega, vendar ga do tega trenutka žal še nismo našli,“ so povedali danes na kranjski policiji, kjer so pred dnevi sklenili iskanje.

Vztrajali so domači in prijatelji, ki so za soboto napovedali odmevno akcijo, v katero naj bi se vključili prijatelji, nogometaši, lovci in gasilci iz Trebnjega. Na pomoč pa vnovič prihaja policija!

Med 8. in 14. uro

„V obsežnih iskalnih akcijah, ki dnevno potekajo že vse od minule sobote, so se poleg nas zelo angažirali še gorski reševalci, gasilci, vodniki reševalnih psov ter tudi njegova družina in prijatelji. Kadar so dopuščale razmere smo uporabili tudi policijski helikopter. Aktivnosti se nadaljujejo tudi danes in jutri, 17. novembra, ko bo izvedena zelo obsežna iskalna akcija, v kateri bomo ponovno pregledali celotno območje Krvavca s potmi, cestami, grapami ter drugimi strmimi in nevarnimi pobočji. Zato bo za čas policijske naloge jutri, 17. novembra, predvidoma med 8.00 in 14.00 uro, uporabljeno pooblastilo začasne omejitve gibanja in zaradi pregleda območja prepovedan dostop,“ pojasnijo v Kranju in navedejo, kje bodo iskali Klemna.

Področja iskanja pogrešane osebe:

  • od spodnje do zgornje postaje žičnice Krvavec v širini 500 metrov levo in desno od gondole
  • greben nad Jezerci
  • Ambrož proti vrhu – zgornja postaja
  • Spodnja postaja žičnice – vzhod proti Ambrožu
  • Jezerci. Vzhod – do Kriške planine in grebena
  • Kriška planina – proti stolpu

„Ukrep policistov bo veljal tudi za brezpilotne zrakoplove, daljinsko ali avtonomno vodena vozila ali druga primerljiva tehnična sredstva. Nevarnost proženja kamenja bo tudi na poteh, ki na Krvavec vodijo iz Kokre. Prisotnost na kraju bomo omogočili samo ožjim družinskim članom pogrešanega Klemna,“ so dodali na PU Kranj. Mi pa vsem kličemo: SREČNO!!!

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...