• 0C Novo mesto
  • 05:43
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Vlamljal v Novem mestu in Brežicah, zdaj za zapahi!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Med preiskavo so policisti ugotovili, da je kaznivih dejanj osumljen 30-letni moški.

NOVO MESTO – Konec septembra so bili policisti Policijske postaje Novo mesto obveščeni o vlomu v zdravstveno ustanovo v Novem mestu. Storilec je vlomil skozi več vrat in odtujil tablete substitola in stekleničke metadona, ter z vlomom povzročil premoženjsko škodo. Policisti so opravili ogled, zavarovali najdene sledi in pričeli z aktivnostmi za izsleditev storilca.

Osumljenec je 9. 10. ponovno skušal vlomiti v prostore zdravstvene ustanove, vendar mu ni uspelo. Med preiskavo so policisti ugotovili, da je kaznivih dejanj osumljen 30-letni moški, ki prebiva na območju Brežic. Pridobili so odredbo sodišča in na naslovu njegovega bivanja opravili hišno preiskavo. 11. 10. so osumljencu odvzeli prostost in ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je za 30-letnega osumljenca odredil hišni
pripor. V preteklih letih so policisti moškega že večkrat obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.