• -2.02C Novo mesto
  • 04:57
  • Sre, 19.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

Za informacijo o Klemnu ponujajo denar, prijatelji iz NK Bartog Trebnje vztrajajo!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Klemnu pa ni v prid prihajajoča vremenska napoved.

KRVAVEC, TREBNJE – Tudi peti dan se končuje neuspešno za vse svojce in prijatelje Klemna Musulina. Ljubljančana, ki igra nogomet za NK Bartog Trebnje, je pogrešan od sobote zjutraj oz. petka zvečer, ko je zapustil svojo družbo na Krvavcu in se okoli 19.30 odpravil v dolino. Tja ni prišel.

Ni ga

„Mi smo že vse pregledali. Danes bomo še enkrat, že petič, šli skozi. Ni ga nikjer,“ zapiše njegova partnerica.

Denarna nagrada

„Prosim, da objavite, da smo pripravljeni dati visoko nagrado, kar koli za kakršno koli koristno informacijo o Klemnu,“ je še dodala, zapisale pa so Slovenske novice.

Kljub temu, da so uradno reševalno akcijo včeraj ustavili, Trebanjci še vedno vztrajamo, kljub izredno slabim vremenskim pogojem. HVALA ZA ODZIV!“ sporoča Dejan Smuk iz NK Bartog Trebnje.

Prihaja sneg

Klemnu pa ni v prid prihajajoča vremenska napoved, ohladilo se bo, padel pa naj bi celo prvi sneg. Številni upajo in stavijo precej na to, da je Klemen vešč preživetja v naravi, ker je bil v mladih letih tabornik.

Dodajmo pa: na PU Kranj so včeraj z uradno iskalno akcijo končali.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...