• 0C Novo mesto
  • 05:46
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Preberite, da ne bodo nategnili še vas!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Spletna skupnost Varni na internetu opozarja.

LJUBLJANA, NOVO MESTO – Človek človeku volk ali kako hitro izkoristiti človeško naivnost. Ravno to se v minulih dneh dogaja na družbenem omrežju. Tam se je pojavila lažna stran Apple Slovenia, kjer uporabniki omrežja všečkajo stran, nagradna igra pa sploh ne poteka! Gre za klasičen nateg.

“Nov model iPhone, nova lažna nagradna igra. Takoj, ko je nov model v prodaji, skušajo nekatere lažne Facebook strani izkoristiti za nabiranje všečkov. Vsakič znova opozarjamo – Apple nikoli ne podarja svojih naprav v takšnih nagradnih igrah! Lahko je celo večja škoda, poglejte, kako so s podobno lažno nagradno igro služili s PaySafe Card predplačniškimi karticami,” pa spletna skupnost Varni na internetu opozarja, da gre za klasičen nateg, ki pa nekomu koristi. Zato pamet v roke.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.