• 0C Novo mesto
  • 05:48
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Američani totalno nahvalili Slovenijo!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Dobra reklama nikoli ne škodi. Če pa o tebi dobro pišejo Američani, pa tudi godi.

LJUBLJANA, NEW YORK – Tako je pred dnevi v Ljubljani 36 ur bivala ekipa uglednega časopisa dnevnika New York Timesa. Imela je kaj videti, slišati, srečati in preizkusiti.

Zelena prestolnica

Avtor zapisa uvodoma spomni, da je prav Ljubljana bila zelena prestolnica Evrope v minulem letu. V slovenskem glavnem mestu pa je precej dogodkov in priložnosti, ki so vredne okušanja ter uživanja.

Kot ena od zveznih držav

Bralce članka avtor vabi na Odprto kuhno, pa na nebotičnik, v soboto dopoldan pa na ljubljansko tržnico. V nadaljevanju pisec spomni, da je Slovenija tako velika kot ameriška zvezna država Massachusetts.

Dobrote Dolenjske

V tej Ljubljani pa so Newyorčanom priporočili tudi prodajalno Dobrote Dolenjske, ki premorejo več kot 350 različnih produktov, vključno z vini in likerji  s področja regije Posavje.

Kaj so Dobrote Dolenjske sploh? Gre za Zavod za trajnostni razvoj Temeniške in Mirnske doline, sedež pa ima zavod v Dragi pri Šentrupertu. V svoji ponudbi premorejo med in medene izdelke, čaje, začimbe, marmelade, žitne izdelke, piškote, mesne dobrote, vina, žgane pijače, kise, suho sadje, olja in ostale produkte.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.