• 0C Novo mesto
  • 05:54
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Boste navijali za Slovenijo v Zagrebu? Tule nekaj koristnih napotkov!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Že jutrišnjo tekmo proti Makedoncem naj bi spremljalo vsaj 1000 Slovencev.

ZAGREB – Danes se na Hrvaškem začenja evropsko rokometno prvenstvo, Slovenija pa bo jutri uvodno tekmo odigrala proti Makedoniji. „Želimo si, da bi se slovenski navijači lepo počutili v Zagrebu,“ pravi organizatorji, kjer si zavoljo slovenskih ljubiteljev rokometa obetajo velik dobiček. Že jutrišnjo tekmo proti Makedoncem naj bi spremljalo vsaj 1000 Slovencev.

Tekme Slovenije v predtekmovanju:

13.1.
Slovenija – Makedonija (19.30)

15.1.
Slovenija – Nemčija (18.10)

17.1.
Slovenija – Črna gora (20.30)

Vse slovenske navijače, ki si bodo tekme naše izbrane vrste ogledali v živo v Zagrebu, oziroma o tem še razmišljajo, prosimo, da si natančno preberejo nekaj ključnih informacij, zapisanih v spodnjih vrsticah, opozarjajo na Rokometni zvezi Slovenije.

Vstopnice

Rokometna zveza Slovenije ne prodaja in ne more zagotoviti vstopnic. Vstopnice za vse tekme slovenske reprezentance so še na voljo in sicer prek uradne spletne strani www.ulaznice.hr ali www.kompas.si ter v vseh poslovalnicah Turistične agencije Kompas ter M Holidays.

Ista prodajna mesta veljajo za drugi del, ki ga bo Slovenija, v kolikor se bo tja uvrstila, igrala v Varaždinu.

Vstopnice s prevozom

Za ogled tekme proti Črni Gori z avtobusom je na voljo še nekaj mest, a vsem športnim ljubiteljem priporočamo, da si svoj aranžma zagotovijo čim prej.

Navijaški artikli

Uradni navijaški artikli (majica, šal, kapa, skodelica in ovitek za telefon) so ves čas na voljo prek spletne strani www.stadionshop.com, od danes dalje pa tudi v Hummel shopu v Ljubljani in Velenju ter v času prvenstva na bencinski črpalki OMV na Obrežju ter v nakupovalnem centru Arena Centar pred dvorano. Navijaške majice je moč dobiti tudi v prodajalni Dassasport v Trzinu.

Opozorila organizatorjev

Organizatorji evropskega prvenstva opozarjajo na nično toleranco za nasilje in diskriminacijo, zaradi česar v dvorano ne bodo spuščali vinjenih oseb, zastav na palici, vseh zastav, večjih od 2×1 m, prepovedan pa je tudi vnos dežnikov, vžigalnikov, stekla, kovancev in ostalih nevarnih predmetov. Več opozoril najdete na spodnji fotografiji. Vzemite si dovolj časa za vstop v dvorano, saj bodo pregledi temeljiti!

V Zagrebu zaradi prepovedi organizatorjev ne bo organiziranega nobenega slovenskega navijaškega središča, se bodo pa slovenski navijači po informacijah začeli pred dvorano zbirati vsaj dve uri pred začetkom tekem.

Vse navijače pozivamo, da navijajo športno in, kot vselej, pokažejo, da so slovenski ljubitelji športa najboljši in najglasnejši v Evropi.

D.P., RZS

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.