• 12C Novo mesto
  • 00:16
  • Tor, 16.10.2018
  • Prijava
  • Registracija

Bralka opozarja: po Suhi krajini lomasti medved!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V Suhi Krajini opazili medveda?

DVOR – Na uredništvo smo prejeli fotografijo, ki nam jo je poslala bralka Irena, ki se je včeraj povzela na Sv. Peter nad Dvorom ob Krki. Fotografijo nam je odstopila z željo, da opozorimo, da medvedi na tem koncu Slovenije ne spijo!

„To so medvedje sledi,“ nam je potrdil pripadnik ene od lovskih družin, ki je potrdil zle slutnje. Bralka Irena si je  očitno pot na hrib v Suhi krajini delila z medvedom!

Presenetljivo je, da medved v tem delu koledarskega leta ne spi. Kaj ga je spravilo pokonci, ni jasno. Morda je bil celo lačen.

Ustrelil ga je

O medvedu pozimi so dolenjski mediji, tudi Dolenjski list, zadnjič poročali januarja letos. Konec decembra so imeli člani Lovske družine Mirna Peč skupni lov na jelenjad in divjega prašiča. Eden od lovcev se je srečal tudi z medvedom, ki pa je kosmatinca pokončal.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pišite nam!

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.