• 12.44C Novo mesto
  • 15:05
  • Sob, 16.02.2019
  • Prijava
  • Registracija

Dolenjska občina, iz katere se norčuje cela Slovenija!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Pričakovati je, da se oglasi župan Dušan Krštinc.

STRAŽA – Že dva dni je v Sloveniji glavna tema pogovora investicija v občini Straža, kjer so odšteli preveč za stopnice, ki vodijo v reko Krko. Kdo bo za to odgovarjal, ni jasno. Pričakovati je, da se oglasi župan Dušan Krštinc.

Občina Straža ima novo pridobitev, vstopno – izstopna točka na reki Krki. Nahaja se pri novem šolskem mostu. Investicijo je izvedlo podjetje Pagras d.o.o. iz Novega mesta, vrednost investicije slabih 13.000,00 Eur. Nova pridobitev naj služi kopalcem v poletnem času in učencem OŠ Vavta vas, kjer lahko izvedejo učilnico na prostem,” so se pohvalili na Facebook Občine Straža. Pa se je kmalu izkazalo, da so so brcnili v temo. Zavoljo cene in izgradnje dostopa in parih stopnic se je Slovenija začela zgražati.

Ko so videli, da so se na občini znašli na tnalu, so skušali vse skupaj rešiti z dodatnimi opisi in razdelavo stroškov.
“Projektantski popis izvedenih del iz projekta PZI je znašal 10.460. 78 € z ddv. Končna izvedba gradbenih in tesarskih del znaša 9.058,68 € z ddv. Opravičujemo se tudi podjetju Pagras d.o.o. iz Novega mesta zaradi napačnega razumevanja vrednosti celotne investicije,” so še zapisali.

A to ni ustavilo vala ogorčenja.

Med komentarji ne manjka sarkazma:


Nekateri so projektu stopili v bran:

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: