• -2C Novo mesto
  • 20:49
  • Tor, 18.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

FOTO: Izjemna dražba – dres Prepeliča in Smodiša za obnovo igrišča

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Zbrane bodo zabavali Novi spomini, Prva liga in Fantje izpod lisce, za športni del bodo poskrbeli turnirji v nogometu, košarki, lokostrelstvu in balinanju.

ŠENTRUPERT – V Šentrupertu je vse nared za jutri, ko bo od 12. ure dalje potekal Družabno športni dan v Šentrupertu.

Zbrane bodo zabavali Novi spomini, Prva liga in Fantje izpod lisce, za športni del bodo poskrbeli turnirji v nogometu, košarki, lokostrelstvu in balinanju.

Celoten dan pa bo imel tudi dobrodelno noto! Zbirala se bodo sredstva za obnovo šolskega športnega igrišča! Pri tem so se v Šentrupertu domislili izvirne ideje. V veliko pomoč pa sta bila Denisu Sitarju in njegovi ekipi Matej Avanzo in Matjaž Smodiš, ki sta poskrbela, da bodo imeli Dolenjci na voljo izjemne košarkarske drese, ki jih bodo dražili in zbirali cekine!

„Pri košarkarskih dresih sta nam pomagala Matjaž Smodiš (dres CSKA-ja in še dres slovenske reprezentance) in Matej Avanzo (dres Klemna Prepeliča). Za dražbo smo se odločili, ker želimo zbrati čim več denarja na dogodku. Dogodek bo potekal v soboto 13.10. S zbranimi sredstvi želimo lokalna društva pomagati k čim hitrejši obnovi in dogradnji šolskega igrišča,“ je v imenu organizatorjev povedal Denis Sitar.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...