• 2.1C Novo mesto
  • 06:07
  • Tor, 26.03.2019
  • Prijava
  • Registracija

FOTO: Prenovljena trgovina Izidor

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Koncept lokalne oskrbe v novem delu Sevnice, poleg preurejene tržnice, krepi tudi Kmečka zadruga Sevnica. Še uradno so namreč odprli prenovljeni Market Izidor, eno od 17 trgovin v lastni prodajni mreži.

SEVNICA – Še uradno je bil v četrtek, 4. septembra, namenu predan temeljito prenovljeni Market Izidor, ki svojim kupcem med drugim ponuja izdelke lokalnega porekla s posavskih kmetij ter bogato ponudbo svežega mesa in Grajskih mesnin. Edinstvena ponudba marketa je polica, ki ponuja razne proizvode izključno iz domačega okolja pod blagovno znamko odtukaj.si.

Sevniška kmečka zadruga je osrednji povezovalec kmetov v lokalni skupnosti in združuje preko 130 članov, proizvode pa odkupuje od več kot 250 kmetov predvsem iz sevniške občine in tudi širše iz Posavja. Market Izidor je ena od 17 trgovin v lastni prodajni mreži, ki teče od Bizeljskega preko Krškega, Senovega in Sevnice vse do Tržišča in Šentjanža. Investicija v celovito prenovo Marketa Izidor je znašala okrog 200 tisoč evrov.

Zbrane na priložnostnem otvoritvenem dogodku sta nagovorila direktor Kmečke zadruge Sevnica Borut Florjančič in predsednik uprave zadruge Peter Camloh, prireditve pa se je med številnimi drugimi gosti udeležil in ob novi pridobitvi čestital tudi župan Srečko Ocvirk.

Besedilo in foto: Občina Sevnica

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: