• 6.31C Novo mesto
  • 02:58
  • Pet, 18.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Grozil, da bo ubil mamo!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Pridržali nasilneža, ki je pretepal starša

ČRNOMELJE – V ponedeljek popoldne so črnomaljski policisti odhiteli na pomoč ženski in moškemu, ki naj bi ju pretepal sin.

Tudi po prihodu policistov se 44-letni nasilnež ni pomiril, vpil je na svojo mamo in ji grozil, da jo bo ubil. Odvzeli so mu prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti so zbrali obvestila in ugotovili, da je nasilnež pretepel ostarela starša in in očeta poškodoval po roki.

Že dalj časa naj bi izvajal psihično in fizično nasilje nad starši. Pogosto ju je žalil, ustrahoval, podil iz stanovanja in ju pretepal. 44-letnemu osumljencu so izrekli prepoved približevanja žrtvama. O ukrepu so obvestili pristojne institucije in preiskovalno sodnico, ki bo presodila o podaljšanju ukrepa. Zoper osumljenca bodo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini, še poroča Policijska uprava Novo mesto.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.