• 12C Novo mesto
  • 00:15
  • Tor, 16.10.2018
  • Prijava
  • Registracija

Judo praznik na Mirni

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Tekmovanja so se udeležili otroci iz štirih različnih judo klubov.

MIRNA – Judo klub Sokol Mirna je sicer športni klub, ki na Mirni deluje tretjo sezono, v njem pa vadijo otroci, stari od 6 do 12 let. Glavni namen je nuditi otrokom pomoč pri razvijanju motoričnih sposobnosti, gibalne spretnosti, predvsem pa je pomembno skupno ustvarjanje, druženje in prijateljevanje. Zadnjo soboto v novembru so člani Judo klub Sokol Mirna organizirali prvo prijateljsko tekmovanje na Mirni. 76 otrok iz različnih klubov se je družilo in tudi merilo moči.

Tekmovanja so se udeležili otroci iz štirih različnih judo klubov, in sicer Judo klub Sokol Ljubljana, Športno društvo Polyteam, Olimpija Krmelj in Judo klub Trebnje. Rezultati niso bili v ospredju, a obiskovalci so videli nekaj dobrih borb in veliko nasmejanih obrazov. Ravno prijateljevanje in povezanost sta pomagali pri izvedbi tekmovanja.

“Rada bi se zahvalila staršem otrok za pomoč pri pripravi in organizaciji tekmovanja, pridobivanje donatorjev in tolažilnih nagrad, hvala pa tudi županu Dušanu Skerbišu za sofinanciranje dogodka in vso podporo,” je po tekmovanju povedala Trenerka juda na Mirni Brigita Špoljar.

Otrokom so ob podelitvi nagrad pričarali nasmeh: Doktor 1A, Magma, Na dlani, SMC – Trebnje, Komunala Trebnje, Pletilstvo Erika Zakrajšek, Tomplast, M-tom, Dana, Terca D.o.o Kolinska, Telekom Slovenija, Zavarovalnica Triglav, Športna unija Slovenije, Grega Kraljevski, Patricij Meserko, zdravstveni oskrbi Biljani Trivundži, Medijska in grafična šola Ljubljana, Sberbank …

“Vsem in vsakomur posebej se organizatorji iskreno zahvaljujejo in že vabijo na naslednje tovrstno druženje, ki bo prihodnje leto,” so še dodali organizatorji.

JK Sokol Mirna, D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
1 komentarji
borut martin December 07, 2017 ob 11:39
0 0
Nudimo posojilo od 1.000.000 € (borut.martin@gmail.com) Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : borut.martin@gmail.com WhatsApp: +33 7 58119861
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.