• 17C Novo mesto
  • 01:57
  • Čet, 21.06.2018
  • Prijava
  • Registracija

“Na teh volitvah prevladalo ideološko razmišljanje!”

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Največ glasov v volilnem okraju Trebnje je zbral Franci Kepa.

TREBNJE – Za poslanski mandat sta se v volilni enoti Novo mesto (okraju Trebnje) potegovala tudi Anton Maver in Vida Šušterčič, a sta bila pri tem neuspešna. Zagotovo pa njuna kandidatura ni ostala neopažena.

„Mislim, da je SD v Trebnjem dosegel dober uspeh. S svojimi aktivnostmi, ki smo jih izvajali v kampanji in jo vodili, smo pripomogli k uspehu stranke,“ je začel Anton Maver.

„Sam osebno sem tudi zadovoljen z rezultatom. Res pa je tudi, da kandidatura in poslansko mesto v državnem zboru nista plačilo za minulo opravljeno delo, ampak je na teh volitvah prevladalo pri volivcih ideološko prepričanje. To je treba razumeti,“ je dodal Maver, ki je v volilnem okraju Trebnje zbral 1084 glasov. Več jih je imel v tem okraju Franci Kepa (SDS, 2378), za Mavrom pa so se zvrstili Vida Šušterčič (SMC, 967 glasov), Nika Vrhovnik (LMŠ, 822), Blaž Pavlin (Nsi, 736), dr. Jože Korbar (SLS, 641), Klemen Tršinar (Levica, 407) in drugi….

Vsaj 150 glasov premalo

„Glede na procent sem zadovoljna, saj je višji, kot ga je dobila stranka na državni ravni. Še vedno pa premalo, da bi prišla v državni zbor. Po nekaterih ocenah mi je zmanjkalo 150 glasov,“ je dejala Šušterčičeva, ki ni razočarana.

Čestitka Franciju Kepi in Blažu Pavlinu

„Vsekakor je dobro, da ima Trebnje poslanca. Ker bosta dva, še toliko boljše! Okolje v danih razmerah potrebuje poslanca. Brez pravih stikov ne gre, obema pa na tem mestu čestitam!“ je dodala Vida Šušterčič.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

VIDEO: Ste že videli bolj vinjenega policista?

20.06.2018
Policisti so tisti, ki skrbijo za red v prometu. Pa jim ne uspe vedno. Tale šaljivi videoposnetek kaže policista, ki je očitno pogledal globoko v kozarec. D.P.

FOTO: Je voznica zaspala? Trije poškodovani v nesreči

20.06.2018
Delavci CP Trebnje so postavili zaporo prometa in uredili obvoz. ŠENTRUPERT - Ob 13.50 sta v Slovenski vasi, občina Šentrupert, trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Trebnje in Šentrupert so zavarovali kraj ...

Planina Vogar

20.06.2018
Vogar je izredno lepa razpotegnjena planina, ki jo krasijo grbinasti travniki in številne pastirske kočice, ki so spremenjene v počitniške hišice. Lahko ste prepričani, da vam bo obisk Vogarja polepšal dan, saj se boste ...

Sredi noči akcija na Mirni

20.06.2018
Poškodovano osebo so gasilci prenesli do reševalnega vozila. MIRNA - Za gasilce, policiste in reševalce ni dneva ali noči. Ko je akcija, je akcija. Tako je bilo tudi minulo noč. Ob 2.11 so v Sokolski ulici na Mirni ...