• 4.25C Novo mesto
  • 21:10
  • Sre, 20.03.2019
  • Prijava
  • Registracija

Nimate dela? Revoz povečuje proizvodnjo

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Novomeška tovarna Revoz, ki edina za celotno evropsko tržišče izdeluje novega renault twinga, od sredine septembra 2014 pa še štirisedeženga smarta za svetovno tržišče, ponovno išče nove moči. Pred kratkim so na svoji spletni strani namreč objavili, da bodo spet organizirali proizvodnjo v povečanem obsegu.

NOVO MESTO – To se bo predvidoma zgodilo septembra, v svoje vrste pa vabijo vse kandidate, ki bi radi delali v proizvodnji twinga in smarta. Od kandidatov pričakujejo motiviranost za delo v proizvodnji, odgovornost, dinamičnost in ustrezno raven ročnih spretnosti, so zapisali.

Prijave lahko posredujete neposredno v podjetje ali prek elektronske pošte. Dodatne informacije o tem so zbrane na njihovi spletni strani, so pa posebej poudarili, da bodo delavci zaposleni v agenciji za nedoločen čas in napoteni na delo v Revoz, ki bo trajalo najmanj do pomladi 2017.

To pomeni, da boste lahko zaposleni le do pomladi, lahko pa tudi dlje. Po navadi je v takšnih primerih veliko odvisno od prodaje in naročil, saj se je v preteklosti že večkrat zgodilo, da so se morali zaradi nepričakovanega izpada naročil ali drugih vzrokov od večjega števila zaposlenih posloviti. Očitno tovarni za zdaj kaže dobro, kako bo v začetku prihodnjega leta, pa bodo obveščali sproti.

Vir: Revoz, M. S.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: