• -1.9C Novo mesto
  • 05:01
  • Sre, 19.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

Nimate dela? Revoz povečuje proizvodnjo

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Novomeška tovarna Revoz, ki edina za celotno evropsko tržišče izdeluje novega renault twinga, od sredine septembra 2014 pa še štirisedeženga smarta za svetovno tržišče, ponovno išče nove moči. Pred kratkim so na svoji spletni strani namreč objavili, da bodo spet organizirali proizvodnjo v povečanem obsegu.

NOVO MESTO – To se bo predvidoma zgodilo septembra, v svoje vrste pa vabijo vse kandidate, ki bi radi delali v proizvodnji twinga in smarta. Od kandidatov pričakujejo motiviranost za delo v proizvodnji, odgovornost, dinamičnost in ustrezno raven ročnih spretnosti, so zapisali.

Prijave lahko posredujete neposredno v podjetje ali prek elektronske pošte. Dodatne informacije o tem so zbrane na njihovi spletni strani, so pa posebej poudarili, da bodo delavci zaposleni v agenciji za nedoločen čas in napoteni na delo v Revoz, ki bo trajalo najmanj do pomladi 2017.

To pomeni, da boste lahko zaposleni le do pomladi, lahko pa tudi dlje. Po navadi je v takšnih primerih veliko odvisno od prodaje in naročil, saj se je v preteklosti že večkrat zgodilo, da so se morali zaradi nepričakovanega izpada naročil ali drugih vzrokov od večjega števila zaposlenih posloviti. Očitno tovarni za zdaj kaže dobro, kako bo v začetku prihodnjega leta, pa bodo obveščali sproti.

Vir: Revoz, M. S.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...