• 2C Novo mesto
  • 09:25
  • Pet, 18.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Opita oče in sin brutalno nad policiste

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Med postopkom policistov je 62-letni potnik, sicer oče voznika, ki je bil prav tako pod vplivom alkohola, izstopil iz vozila pričel vpiti na policiste in jih žaliti.

ŠENTJERNEJ – Med kontrolo prometa v Šentjerneju so policisti okoli 23. ure ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 27-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,41 miligramov alkohola. Med postopkom policistov je 62-letni potnik, sicer oče voznika, ki je bil prav tako pod vplivom alkohola, izstopil iz vozila pričel vpiti na policiste in jih žaliti.

Vidno pijan moški je sedel v vozilo z namenom , da se odpelje in ni upošteval ukazov policistov, da ne sme voziti. Policist mu je nadaljevanje vožnje preprečil z uporabo telesne
sile, med postopkom pa je moški večkrat udaril policista in ga lažje poškodoval.

Osumljenca so policisti obvladali in kasneje v postopku ugotovili, da ima v litru izdihanega zraka 0,77 miligramov alkohola. Ovadili ga bodo na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja Preprečitev uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, 27-letnemu kršitelju pa bodo zaradi vožnje pod vplivom alkohola izdali plačilni nalog.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.