• 0C Novo mesto
  • 05:47
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

„Pet minut na kavi in 10 kamionov, potrebujemo obvoznico!“

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Na srečo je z vsaj posebnim mostom poskrbljeno za pešce.

MIRNA – „Pet minut na kavi in 10 kamionov, potrebujemo obvoznico!“ nam je zapisal bralec Leon, ki se je javil z Mirne, kjer je ob preveč prometni cesti pil kavo. V nekaj minutah se je zvrstilo nebroj kamionov. Vozniki so ustavljali pred mostom, kritično pa je, ko se morata na mostu skozi center srečati dva kamiona.

Obvoznica Mirna

Na srečo je z vsaj posebnim mostom poskrbljeno za pešce.

Vsakomur pa je jasno, da Mirna ultimativno za svoj razvoj, predvsem pa za dvig kvalitete življenja potrebuje obvoznico. Kot so zapisali februarja letos na spletni strani Občine Mirna, je v izdelavi projektna dokumentacija PGD in PZI Mirnske obvoznice.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
1 komentarji
Maja Nodika Oktober 21, 2018 ob 21:19
0 0
Zadnji čas da se naredi obvoznica... Spodaj ob glavni cesti večina kamionov vozi po pločniku, kadar se srečata 2 kamiona... Groza.. Mlade mamice odskakujee jo z vozički, majhni otroci na poti v šolo so v smrtni nevarnosti... Dokler ne bo smrtnih žrtev bo tako kot je... Tudi na zgornji cesti ponavadi kamioni zaprto pot ko čakajo na razklad ali naklad v Bartogu... Da ne govorim tudi tam da je zelo nevarno za otroke ko so na poti v šolo.. Hodijo med kamioni.. Ker so oni s parkirani in po pločniku in po cesti... Groza... Groza... Zadnji čas
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.