• 17C Novo mesto
  • 06:13
  • Sre, 22.08.2018
  • Prijava
  • Registracija

Pijana za volanom, enemu so zasegli vozilo, eden z ukradenimi tablicami

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V naselju Šranga so zasegli avtomobil kršitelju, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

NOVO MESTO – Policisti Posebne skupine za nadzor prometa Postaje prometne policije Novo mesto so 8. 2. na območju Trebnjega preverjali psihofizično stanje voznikov motornih vozil. V Trebnjem so ustavili dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka sta imela 0,50 oziroma 0,36 miligramov alkohola.

Na Mirni so ustavili kršitelja, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,44 miligramov alkohola, v Mokronogu pa dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola. Eden je imel v litru izdihanega zraka 0,58 miligramov alkohola, drugi pa 0,39 miligramov. Vsem so odvzeli vozniška dovoljenja, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnimi
predlogi seznanili sodišče.

V naselju Šranga so zasegli avtomobil kršitelju, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.