Trgovina Polonca vabi s posebnimi popusti

Objavljeno dne: 31.01.2017
Področje: Novice | Pomembne Novice
Značke:

V središču Mokronoga lahko najdete Polonco, trgovino z obutvijo, ki po novem nosi pečat Polone Rajer. Ta je pred kratkim zgrabila priložnost in odšla na samostojno pot, v prodaji pa je, se spominja, hotela delati že od otroštva.

»Že kot majhna punčka sem se rada igrala ‘trgovino’. Narisala sem bankovce, imela blagajno in stari mami napol izpraznila omaro ter ji potem te stvari ‘prodala’ nazaj,« pravi Rajerjeva. Potem pa je dobila tudi pravo priložnost, ki se je je razveselila. »Ponudila se mi je priložnost, da uresničim svoje sanje in delam z ljudmi, delam to, kar me osrečuje,« nam je še povedala lastnica trgovine, ki je prodajni prostor preuredila in mu dodala svoj pridih.

V trgovini lahko najdemo obutev različnih blagovnih znamk, kot so Tamaris, Ara, Jana, S. Oliver … Čeprav je trgovina prenovljena, te znamke ostajajo v ponudbi, saj jih ljudje dobro poznajo in so sinonim za kvaliteto. »Za otroke kmalu dobimo novo znamko Baldino (od številke 18 do številke 38), ki je vodilna na srbskem trgu, a res kvalitetna. Čeveljčki so mehki in usnjeni, kar je nam, mamicam, res pomembno,« poudarja Rajerjeva, ki pravi, da imajo tudi copate slovenskega proizvajalca Dr. Harvey v številkah od 18 do 46, ponovno pa imajo na zalogi tudi vso delovno obutev, oblačila in gumijaste škornje (od številke 36 do številke 47). In kaj je v trgovini Polonca še posebej novega? »Novost v trgovini so nogavice Pletilstva Erika pa tudi termonogavice za mrzle dni,« pravi Polona Rajer.

Poleg vsega tega imajo do konca meseca na vso zimsko obutev 30-odstotni popust, na zadnje pare pa ta znaša kar 50 odstotkov. V trgovini Polonca bodo veseli vašega obiska.

Kako kupiti obutev z do 30% popustom, z lahkoto preverite tako, da izpolnite spodnji obrazec:

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Vaš telefon (obvezno)

Sporočilo

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete