Preverite točne lokacije vseh 627 radarjev!

Objavljeno dne: 18.04.2017
Področje: Novice | Pomembne Novice
Značke: ,

V sredo bodo policisti spet poostreno nadzirali hitrost voznikov na cestah. Maraton nadzora hitrosti bo potekal po vsej Sloveniji od 6. do 18. ure.

TREBNJE – Ne le v sredo, vse do konca tedna bo nadzor hitrosti poostren, sicer pa lahko v sredo na kar 627 lokacijah po državi pričakujete merilnike hitrosti, tako da dodatna previdnost ne bo odveč.

Izkušnje policistov so pokazale, da na dan maratona nadzora hitrosti ugotovilo le malo prekoračitev hitrosti, to pa je konec koncev tudi glavni namen akcije. Na ta dan prehitro vozi 3,5 odstotka voznikov, medtem ko se jih na običajni dan najde kar osem odstotkov

Maraton nadzora hitrosti bo izvajalo 244 policistov. Nadzor hitrosti bodo ob svojem rednem delu opravljali tudi ostali policisti, zato lahko meritve hitrosti pričakujete tudi na drugih lokacijah, ki niso navedene na spodnjem seznamu. Na njem lahko najdete točne lokacije – z miško se zgolj pomaknite v polje in zavrtite kolešček. Na levi strani je abecedni seznam vseh policijskih uprav, torej boste Dolenjci gledali pod PU Novo mesto.

Jutri pa vam želimo veliko sreče, predvsem pa varno vožnjo!

Pripravila: M. S.

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete