• 7.56C Novo mesto
  • 04:16
  • Čet, 17.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

SI.MOBIL – Novo omrežje. Nove hitrosti. Nova doživetja. Na Dolenjskem!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Izjemno hitro pošiljanje slik in videoposnetkov, nemoteno gledanje mobilne televizije ali poslušanje spletnega radia, hitro prenašanje filmov in glasbe ter uporaba naprednih mobilnih tehnologij in spletnih aplikacij – vse to je že sedaj dostopno več kot 80 % prebivalstva, do leta 2017 pa kar 95 % prebivalstva tako v mestih kot tudi na ruralnih območjih Slovenije. Si.mobil namreč pospešeno pokriva prebivalstvo z dostopom do najsodobnejšega omrežja LTE.

Visoke hitrosti interneta na Dolenjskem in okrepljeno širše območje Kamenškega z 2G omrežjem
Si.mobil dostop do hitrega interneta prek omrežja LTE intenzivno širi tudi na Dolenjskem. V celotni regiji so poleg že pokritih območij v zadnjih tednih povečali pokritost na področju kot je Tržišče, Krmelj in Šentjanž, Kamenško, Grmovlje, Čadraže, Regrča vas, Cerovec, Šentjurška Gora, Hrast, Kučar, Gričice, Kot, Muljava, Kronovo, Vihre, Mirna Peč, Jesenje, Ostrež, Semič, Kapele, Podboršt in Kočevska Reka. Ob tem si prizadevajo v večji meri pokriti tudi območja, ki do sedaj niso imela možnosti dostopa do hitrega interneta – do konca letošnjega leta bodo pokrili vsaj še Radovico, Drašiče, Koprivnik, Mali Log in druge. Prebivalce širšega območja Kamenškega je dodatno razveselila še okrepljena pokritost z 2G omrežjem, ki ga je Si.mobil pripeljal skupaj s hitrim internetom.

Odlična doživetja v odličnem omrežju – s tehnologijo LTE

Tehnologija LTE uporabnikom omogoča enako hiter ali celo hitrejši dostop do vsebin na spletu, kot ga ponuja fiksno internetno omrežje. Tehnologija namreč omogoča hitrosti do 150 Mbit/s, ponekod celo do neverjetnih 300 Mbit/s. Zato je Si.mobil za uporabnike, ki nimajo dostopa do fiksnega širokopasovnega interneta ali niso zadovoljni z njim, pripravil pakete Domači internet. Ti zagotavljajo brezžično povezavo mobilnih naprav z internetom, s tem pa tudi kakovosten in enostaven dostop do interneta.
Vsem tistim, ki si želijo biti s spletom povezani kjerkoli in kadarkoli, Si.mobil ponuja tudi različne opcije za dostop do spleta z mobilnim telefonom in pakete za dostop do spleta s tablico ali računalnikom.

Hitri internet v vsaki zidanici
Internet je postal vsakodnevna dobrina, ne glede na to, ali smo v službi, doma, na poti, ali na počitnicah. Si.mobil je za potrebe internetnih storitev tudi v najtežje dostopnih kotičkih, kamor se umaknemo na dopust, pripravil paket Vikend internet, ki vam omogoča 2 GB prenosa podatkov brez mesečne naročnine po ceni 3 €/dan uporabe. S paketom Vikend internet boste do LTE omrežja hitro dostopali kjerkoli, na kakovosten in enostaven način.

Vir. Si.mobil

OGLAS_PPM_BOX_JAN15_203x271mm_PRESS

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Nasveti in triki proti pregrevanju prenosnika

16.01.2019
Če se prenosnik preveč segreje, se na neki točki varovano izklopi. V najslabšem primeru lahko pride do nepopravljive škode na strojni opremi. Vzroki so različni, poleg prahu in umazanije, ostajajo še številni drugi ...

Ozmerjal konja, policija mu je napisala kazen

16.01.2019
Moški je jezdil proti Glavnemu trgu in tam s konjem vstopil v vežo dvorišča. NOVO MESTO – V ponedeljek so novomeški policisti prejeli več klicev občanov, ki so se zgražali nad ravnanjem očitno pijanega jahača. Ta ...

"Po Bršljinu se sprehaja čuden tip, ki išče priložnost za vlom!"

16.01.2019
Na nepoklicanega je pred dnevi policijsko upravo opozoril tudi Novomeščan. NOVO MESTO - Nepridipravi ne počivajo. Pozornost ne bo odveč. Na nepoklicanega je pred dnevi Policijsko upravo Novo mesto opozoril tudi ...

Pri Celju umrl pod lastnim avtom

16.01.2019
Posredovali so gasilci PGD Nazarje. BRASLOVČE - Ob 20.25 je v Dobrovljah, občina Braslovče, osebno vozilo zdrsnilo po pobočju in pod sabo ukleščilo občana. Posredovali so gasilci PGD Nazarje, Dobrovlje in PGE Celje, ki ...