• 12.44C Novo mesto
  • 15:05
  • Sob, 16.02.2019
  • Prijava
  • Registracija

Srce parajoč zapis Marka Potrča: Nisem si želel, da to pride v javnost, čeprav sem vedel, da sem nedolžen

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Sodišče je oprostilo priljubljenega radijskega in TV-voditelja Marka Potrča ter njegovega brata Aleša. Obtožena sta bila ustrahovanja in groženj, česar ju je obtoževala Aleševa nekdanja partnerica. Okrajno sodišče v Mariboru je namreč ugotovilo, da ni razlogov oz. dokazov, ki bi ju bremenili očitanih kaznivih dejanj grožnje in ustrahovanja, poroča Maribor24.

Oškodovanka bo vložila zasebno tožbo proti Marku Potrču, prav tako je napovedala je tudi vložitev premoženjsko-pravdnega zahtevka v višini 5000 evrov (2500 evrov za vsakega, op. p.), a jo je sodišče napotilo na pravdo, še poroča omenjeni portal.

Nočne more je konec, a vendar …

Marko je danes na svojem facebook profilu objavil srce parajoč zapis z naslovom nočne more je konec. »Rad bi rekel, da je danes bil dober dan, a ni bil. Da, oprostilna sodba je res veliko olajšanje, a dober dan to ni. Ker če stopim korak nazaj, je celovito gledano to zelo žalostna zgodba. Bila je težka zame, za moje otroke, za mojo Lili, za mojega brata in njegovo družino. Tudi za njegovo hčerko, ki jo ima s to bivšo partnerko, ki naju je obtožila tako odvratnega dejanja. Na nikogar od naštetih ni pomislila ne ona in ne človek, ki se je odločil uprizoriti medijski linč, kot ga jaz ne pomnim,« je zapisal. Seveda ni pozabil na novinarja Bojana Požarja, ki je uprizoril medijski linč. »Bojan Požar V nos ti grejo naše družinske slike? Naši selfiji? Ti jih imaš tudi kar nekaj na tvojih profilih. Pa Barbra tudi. Ampak ti povem nekaj? Naši so boljši! Precej boljši! Ker NISO zlagani. Ker se imamo dejansko radi. In ker se ne hranimo z blatenjem drugih. Zato z veseljem objavljam še enega!«

NOČNE MORE JE KONEC!Konec je. Nočne more je konec. Rad bi rekel, da bom v tem poskušal najti nekaj dobrega, a v tem…

Objavil/a Marko Potrč dne Sreda, 13. februar 2019

NaDlani.si

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: