• 14C Novo mesto
  • 20:18
  • Ned, 24.09.2017
  • Prijava
  • Registracija

Štajercem povišica, kaj pa dolenjski avtobusarji?

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Stavkovni odbor v Arrivi Slovenija očitno zaenkrat bo zaostril stavke, saj danes sledi nov sestanek z vodstvom podjetja.

NOVO MESTO – Stavkajoči so si očitno premislili. Kot smo poročali, so se v petek odločili, da zaostrijo stavko, če jim uprava podjetja do nedelje do 22. ure ne poda prvega približevalnega predloga, piše Slovenska tiskovna agencija.

Resne grožnje

Očitno je pritisk obrodil sadove, saj se je vodstvo ustrašilo. Avtobusarji so zagrozili, da bodo vozili ob zaostritvi le na mednarodnih linijah.

Vodstvo jim je ponudilo zvišanje osnovne urne postavke za vse zaposlene s 1. septembrom, vendar izključno za tiste v družbi Arriva Štajerska, dodaja STA. Napredek je očiten, a ne za vse. Zato bo zanimivo videti, kaj bo prinesel današnji sestanek.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Referendum ni uspel, pobudniki po ustavno presojo

24.09.2017
Volilna udeležba je bila nizka: 20,7% vseh volilnih upravičencev je prišlo na volišča. NOVO MESTO - Ob 19. uri je bilo konec glasovanja, nekaj pred 21. uro pa so bili prvi delni izidi referenduma o drugem tiru ...

Dolenjska ima najtežjo bučo v Sloveniji

24.09.2017
V soboto je Mozirski gaj gostil izbor za najtežjo bučo v Sloveniji. NOVO MESTO – Že sedmo leto zapovrstjo so v Mozirskem gaju pozvali vse, ki imajo lepe in velike buče, da jih pripeljejo na Državno tekmovanje v ...

Jožeta še niso našli

24.09.2017
Včeraj smo poročali o iskanju pogrešane osebe na področju Novega mesta. NOVO MESTO – V petek so bili policisti obveščeni, da svojci od 21. 9., od popoldanskih ur, pogrešajo 63-letnega Jožeta Kocjana s Šegove ulice ...

Živila, ki so bogata s probiotiki

24.09.2017
Ime probiotik izvira iz grških besed pro (za) in bios (življenje), torej izraz pomeni “za življenje”. In res, probiotiki so živi mikroorganizmi, oziroma  dobre bakterije, ki izboljšajo delovanje mikroklime prebavil. ...