• 17C Novo mesto
  • 04:36
  • Ned, 19.08.2018
  • Prijava
  • Registracija

Trebanjke imajo prav: v Laškem sum goljufije!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Poročali smo, da so Trebanjske mažorete protestno zapustile zaključno prireditev. Zgodba dobiva nadaljevanje.

TREBNJE, RADEČE, LAŠKO – Pred dnevi se je končalo 19. evropsko prvenstvo mažoretk v organizaciji STIK Laško, Mažoretne zveze Slovenije in Evropske mažoretne zveze.

Ni bilo pravično

„Trebanjke so ob rezultatih, ki ob moji osebni presoji niso bili pravični, zapustile podium. Sam sem šel do njih in jim segel v rok. Nekatere so se rokovale, druge ne. Svoj protest so izrazili tudi navijači,“ je za spletni portal NaDlani.si povedal Aleš Breznikar, predsednik slovenske mažoretne zveze, in s tem potrdil, da so pritožbe po koncu tekmovanja povsem upravičene, protestni odhod iz dvorane pa povsem legitimno dejanje!

Ni še konec!

„Zbiramo podatke, ker je kar nekaj sumov, da so boli rezultati prirejeni! V nedeljo se bo sestal upravni odbor, več bomo lahko povedali v ponedeljek,“ je še dodal Breznikar in dal jasno vedeti, da so bile Trebanjke res opeharjene!

Čakamo še odziv iz tabora Trebanjskih mažoret. Ko ga dobimo, ga objavimo.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.