• 17C Novo mesto
  • 01:57
  • Čet, 21.06.2018
  • Prijava
  • Registracija

V Trebnjem notar in ortodont

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V Trebnjem od 14. januarja posluje notarska pisarna, z novim letom pa imajo tudi ortodonta.

 

TREBNJE – Notar Fredi Bančov je leta 1996 diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je leta 2002 tudi končal magistrski študij civilnega in gospodarskega prava ter pridobil naslov magister znanosti. Notar opravlja storitve, kot so: svetovanje na različnih premoženjsko-pravnih področjih, overitve podpisov strank na pogodbah in drugih listinah, pripravlja različne vrste pogodb, še posebej notarske zapise pogodbe o dosmrtnem preživljanju, pogodbe o preužitku, izročilne pogodbe, darilne pogodbe za primer smrti, pogodbe o urejanju premoženjskih razmerij med zakonci, sestavlja notarski zapis oporoke, sestavlja neposredno izvršljiv notarski zapis posla, s katerim se ustanovi zastavna pravica ali hipoteka v korist upnika. Notar zagotavlja tudi strokovno pomoč pri ustanovitvi in preoblikovanju različnih vrst gospodarskih subjektov, hrani različne listine ter prevzema v hrambo za namen izročitve upravičeni osebi denar in vrednostne papirje.

Notarska pisarna je na Baragovem trgu 1 (I. nadstropje).

 

Januarja pa je javno službo ortodonta začela izvajati tudi koncesionarka Karmen Verhovec, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije. Ordinacija je na Gubčevi cesti 41a v Trebnjem.

 

Občina Trebnje
(Foto: trebnje.si)

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

VIDEO: Ste že videli bolj vinjenega policista?

20.06.2018
Policisti so tisti, ki skrbijo za red v prometu. Pa jim ne uspe vedno. Tale šaljivi videoposnetek kaže policista, ki je očitno pogledal globoko v kozarec. D.P.

FOTO: Je voznica zaspala? Trije poškodovani v nesreči

20.06.2018
Delavci CP Trebnje so postavili zaporo prometa in uredili obvoz. ŠENTRUPERT - Ob 13.50 sta v Slovenski vasi, občina Šentrupert, trčili osebno in kombinirano vozilo. Gasilci PGD Trebnje in Šentrupert so zavarovali kraj ...

Planina Vogar

20.06.2018
Vogar je izredno lepa razpotegnjena planina, ki jo krasijo grbinasti travniki in številne pastirske kočice, ki so spremenjene v počitniške hišice. Lahko ste prepričani, da vam bo obisk Vogarja polepšal dan, saj se boste ...

Sredi noči akcija na Mirni

20.06.2018
Poškodovano osebo so gasilci prenesli do reševalnega vozila. MIRNA - Za gasilce, policiste in reševalce ni dneva ali noči. Ko je akcija, je akcija. Tako je bilo tudi minulo noč. Ob 2.11 so v Sokolski ulici na Mirni ...