• 6.31C Novo mesto
  • 03:17
  • Pet, 18.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

V Trebnjem notar in ortodont

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V Trebnjem od 14. januarja posluje notarska pisarna, z novim letom pa imajo tudi ortodonta.

 

TREBNJE – Notar Fredi Bančov je leta 1996 diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je leta 2002 tudi končal magistrski študij civilnega in gospodarskega prava ter pridobil naslov magister znanosti. Notar opravlja storitve, kot so: svetovanje na različnih premoženjsko-pravnih področjih, overitve podpisov strank na pogodbah in drugih listinah, pripravlja različne vrste pogodb, še posebej notarske zapise pogodbe o dosmrtnem preživljanju, pogodbe o preužitku, izročilne pogodbe, darilne pogodbe za primer smrti, pogodbe o urejanju premoženjskih razmerij med zakonci, sestavlja notarski zapis oporoke, sestavlja neposredno izvršljiv notarski zapis posla, s katerim se ustanovi zastavna pravica ali hipoteka v korist upnika. Notar zagotavlja tudi strokovno pomoč pri ustanovitvi in preoblikovanju različnih vrst gospodarskih subjektov, hrani različne listine ter prevzema v hrambo za namen izročitve upravičeni osebi denar in vrednostne papirje.

Notarska pisarna je na Baragovem trgu 1 (I. nadstropje).

 

Januarja pa je javno službo ortodonta začela izvajati tudi koncesionarka Karmen Verhovec, dr. dent. med., spec. čeljustne in zobne ortopedije. Ordinacija je na Gubčevi cesti 41a v Trebnjem.

 

Občina Trebnje
(Foto: trebnje.si)

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.