• 23C Novo mesto
  • 12:17
  • Sob, 21.04.2018
  • Prijava
  • Registracija

VIDEO: Se ga spomnite? Več kot 10 let ga ni več – Tošeja in njegovega nasmeha in šarma

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Proeski je bil mrtev takoj, 32-letni Georgij Georgijevski se je v nesreči huje poškodoval, 49-letna menedžerka Ljiljana Petrović pa jo je odnesla z lažjimi poškodbami.

NOVO MESTO, SKOPJE – Mineva več kot 10 let, odkar je na avtocesti bratstva in edinosti v prometni nesreči umrl makedonski pevec Toše Proeski. Star je bil komaj 26 let, zanj pa je bilo usodno trčenje pri Novi Gradiški. Zgodilo se je 6.20 zjutraj, njegovo vozilo, namenjeno v Zagreb, je trčilo s kamionom.

Kot so takrat poročali mediji, naj bi šofer avtomobila zaradi preutrujenosti za volanom zaspal in trčil v zadnji del tovornjaka. Proeski je bil mrtev takoj, 32-letni Georgij Georgijevski se je v nesreči huje poškodoval, 49-letna menedžerka Ljiljana Petrović pa jo je odnesla z lažjimi poškodbami. Vsi pa so bili na poti v Zagreb na snemanje.

Nič od tega, celotna regija se je zavila v črno, saj smo imeli Tošeta radi prav vsi. Najbolj pa se je zapisal v srca svojih pristašev s pesmijo Čija si.

Mlad človek ima veliko želja. Zdaj pa je prišlo na plano, kaj si je Toše še želel. Načrtoval je, da bo pel v operi „Čas ciganov“ Emirja Kusturice. A se to žal ni zgodilo.

Za lahko noč pa nekaj najboljšega od žal prerano pokojnega makedonskega mojstra:

 

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Svet žaluje, umrl je DJ Avicii

21.04.2018
Njegov železni repertoar pa sestavljajo skladbe: Wake Me Up, Hey Brother in Waiting For Love. MUSKAT – Mediji poročajo, da so v hotelski sobi v Omamu v mestu Muskat našli umrlega švedskega mojstra DJ-ja Aviciija, ki se ...

VIDEO: Legendarne carice

21.04.2018
  "A si slišala, da si je una Anja kupla Beetla?" sta se spraševali prijateljici na popoldanskem sprehodu. Video z zabavno vsebino je pripravila ekipa, ki je lani posnela film Pr´Hostar, smeh garantiran! D.P.

Kaj se je zgodilo v Radečah?

21.04.2018
Gasilci so vozišče očistili, so še zapisali na spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje. RADEČE - Ob 21.38 je v Njivicah, občina Radeče, prišlo do onesnaženja vozišča z neznano belo ...

FOTO: Sevniška voščenka tudi v Krmelju

21.04.2018
Turistična zveza občine Sevnica je v sodelovanju z Osnovno šolo Krmelj pripravila poseben dogodek v počastitev prihajajočega dneva Zemlje. KRMELJ - Namreč, po desetletju saditev občinskih lip po središčih krajevnih ...