• 0C Novo mesto
  • 05:48
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

VIDEO: Se ga spomnite? Več kot 10 let ga ni več – Tošeja in njegovega nasmeha in šarma

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Proeski je bil mrtev takoj, 32-letni Georgij Georgijevski se je v nesreči huje poškodoval, 49-letna menedžerka Ljiljana Petrović pa jo je odnesla z lažjimi poškodbami.

NOVO MESTO, SKOPJE – Mineva več kot 10 let, odkar je na avtocesti bratstva in edinosti v prometni nesreči umrl makedonski pevec Toše Proeski. Star je bil komaj 26 let, zanj pa je bilo usodno trčenje pri Novi Gradiški. Zgodilo se je 6.20 zjutraj, njegovo vozilo, namenjeno v Zagreb, je trčilo s kamionom.

Kot so takrat poročali mediji, naj bi šofer avtomobila zaradi preutrujenosti za volanom zaspal in trčil v zadnji del tovornjaka. Proeski je bil mrtev takoj, 32-letni Georgij Georgijevski se je v nesreči huje poškodoval, 49-letna menedžerka Ljiljana Petrović pa jo je odnesla z lažjimi poškodbami. Vsi pa so bili na poti v Zagreb na snemanje.

Nič od tega, celotna regija se je zavila v črno, saj smo imeli Tošeta radi prav vsi. Najbolj pa se je zapisal v srca svojih pristašev s pesmijo Čija si.

Mlad človek ima veliko želja. Zdaj pa je prišlo na plano, kaj si je Toše še želel. Načrtoval je, da bo pel v operi „Čas ciganov“ Emirja Kusturice. A se to žal ni zgodilo.

Za lahko noč pa nekaj najboljšega od žal prerano pokojnega makedonskega mojstra:

 

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.