• 4.25C Novo mesto
  • 21:11
  • Sre, 20.03.2019
  • Prijava
  • Registracija

VIDEO: Strele nad Dolenjsko, v Grosupljem delo za gasilce

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

V ponedeljek in torek bo večinoma sončno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla.

GROSUPLJE – Sinoči se je nad Grosupljim in Višnjo Goro razbesnelo neurje, ki je postreglo z zajetno količino dežja, strele pa so švigale sem ter tja po nebu. Nekaj dela so imeli tudi gasilci.

GROSUPLJE
Ob 22.07 je voda zalila halo podjetja Belimed na Taborski cesti v Grosuplju. Gasilci PGD Grosuplje so odprli kanalizacijski jašek, da je lahko voda odtekla.

GROSUPLJE
Ob 22.12 so s ceste Račna – Čušperk v občini Grosuplje gasilci PGD Čušperk odstranili podrto drevo.

Kako kaže?

Danes bo sprva povečini pretežno oblačno, ponekod bo nastala jutranja megla, v notranjosti so še možne manjše padavine. Čez dan se bo postopno razjasnilo. Sredi dneva in popoldne bodo nastale posamezne plohe, na Primorskem je možna tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 25, na Primorskem do 28 °C.

Jutri bo na Primorskem večinoma sončno, drugod zjutraj in dopoldne zmerno do pretežno oblačno, pade lahko tudi kakšna kaplja dežja. Popoldne se bo zjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem okoli 17, najvišje dnevne od 22 do 25, na Primorskem do 28 °C.

V ponedeljek in torek bo večinoma sončno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne v gorskem svetu ni izključena kakšna ploha. Spet bo topleje, so zapisali na Agenciji Republike Slovenije za okolje.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: