• 20C Novo mesto
  • 15:18
  • Čet, 18.10.2018
  • Prijava
  • Registracija

VIDEO: Toča v Dolenjskih Toplicah, zalilo policiste v Sevnici

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Enote požrtvovalnih gasilcev in pripadnikov civilne zaščite so na terenu, kjer odpravljajo nevšečnosti.

BREŽICE, SEVNICA, TREBNJE – Za nami je nov nevihten dan. Po 12. uri so se oblaki zgrnili nad Trebnje, Mirno, Sevnico tja do Brežic. Enote požrtvovalnih gasilcev in pripadnikov civilne zaščite so na terenu, kjer odpravljajo nevšečnosti.

BREŽICE
Ob 14.27 je v Črešnjicah pri Cerkljah, občina Brežice, meteorna voda poplavila kletne prostore stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Cerklje ob Krki so iz prostorov izčrpali vodo ter očistili jaške pred objektom.

BREŽICE
Ob 13.44 so posredovali gasilci PGD Skopice v naselju Gorenje Skopice, kjer je močan naliv zalival delovne stroje v poslovnem objektu. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, prekrili poškodovani del strehe ter zavarovali delovne stroje v objektu.

SEVNICA
Ob 13.33 je na Prešernovi cesti v Sevnici meteorna voda zalila kletne prostore Policijske postaje Sevnica. Gasilci PGD Sevnica so izčrpali okoli 400 litrov vode.

KOSTANJEVICA NA KRKI
Ob 13.29 je na Krški cesti v Kostanjevici na Krki meteorna voda zalila stanovanjske prostore. Gasilci PGD Kostanjevica na Krki so vodo izčrpali.

TREBNJE
Ob 13.18 je v Dolenji Nemški vasi, občina Trebnje, meteorna voda poplavila parkirišče in ogrožala osnovno šolo. Gasilci PGD Ponikve so na kraju ugotovili, da voda počasi odteka in ne ogroža več objekta

TREBNJE
Ob 13.04 je v ulici Stari trg v Trebnjem meteorna voda zalila parkirišče pred poslovnim prostorom in ogrožala kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ponikve so vodo iz parkirišča prečrpali.

DOLENJSKE TOPLICE
Ob 12.28 je v Selah pri Dolenjskih Toplicah meteorna voda poplavila prostore poslovnega objekta. Gasilci PGD Dolenjske Toplice so iz prostorov izčrpali okrog 35 kubičnih metrov vode.

D.P.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Mobilni telefoni: GOOGLE PIXEL 3 IN PIXEL 3 XL

18.10.2018
V preteklem tednu sem uporabljal mobilni telefon Google Pixel 3, vprašanja,  ki so se vrstila s strani znancev so: Ali bi morali zamenjati svoj iPhone za Google Pixel 3? Po drugi strani pa je bilo vprašanj, ki ...

Nujno izpraznili parlament, naši poslanci pa na kavo, potem pa na delo

18.10.2018
Ko bo znanih več informacij, bomo sporočilo dopolnili, so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana. LJUBLJANA, TREBNJE - Policijska uprava Ljubljana je bila nekaj minut pred 8. uro obveščena o prejemu pisemske ...

Volitve so tu, sadijo se tudi drevesa

18.10.2018
Dana obljuba se je sedaj izpolnila, kar je razvidno s fotografije. ŠENTJERNEJ - Letos aprila se je v rubriki Halo, tukaj je bralec Dolenjca, oglasil Šentjernejčan z vprašanjem, zakaj so na parkirišču pred Kulturnim ...

Zdravnica odhaja, županja bo govorila jutri

18.10.2018
Za pojasnila smo se nemudoma obrnili na županjo Bernardko Krnc. ŠMARJEŠKE TOPLICE - Poročali smo, da z delom v občini Šmarješke Toplice z delom končuje priljubljena zdravnica dr. Irena Vester. „Obveščam vas, da ...