• 0C Novo mesto
  • 05:51
  • Sob, 19.01.2019
  • Prijava
  • Registracija

Za dobrodelni šmorn 530 evrov

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Na povabilo organizatorjev so se člani Leo kluba Trebnje v soboto, 4. oktobra, udeležili 2. mednarodnega Festivala marmelada 2014, ki je potekal v Deželi kozolcev v Šentrupertu.

TREBNJE, ŠENTRUPERT – V zameno za dobrodelni prispevek so se obiskovalci festivala lahko posladkali s slastnim šmornom, ki so ga pekli skupaj s člani Dobrodelnega društva Taja. S prostovoljnimi prispevki so zbrali 530 evrov, ki jih bodo namenili otrokom iz socialno ogroženih družin z območja Mirnske in Temeniške doline.

»Pri tem se zahvaljujemo Kmetiji Kafol s Trstenika, Kmetiji Kukenberger s Ponikev, Mlinu Grebenc in Dobrotam Dolenjske, ki so prispevali sestavine za šmorn. Prav tako gre zahvala  Gostilni Jaklič za pomoč pri peki, agenciji Interflash ter Dobrodelnemu društvu Taja za pomoč pri organizaciji, in seveda vsem obiskovalcem, brez katerih ne bi mogli zbrati tega zneska,« so sporočili iz Leo kluba Trebnje.

Besedilo in foto: G.M., Leo klub Trebnje

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.