• -1C Novo mesto
  • 06:17
  • Sob, 17.11.2018
  • Prijava
  • Registracija

Župan sprejel ekipo NTK Krka Novo mesto

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Župan Gregor Macedoni je na rotovžu sprejel igralce, trenerje in vodstvo Namiznoteniškega kluba Krka Novo mesto, ki je v tej sezoni dosegel vrhunske uspehe na državnem in mednarodnem nivoju.

NOVO MESTO – Župan je novomeškemu namiznoteniškemu klubu čestital za rezultate, s katerimi tudi v športu, v katerem vlada izredno močna mednarodna konkurenca, odlično zastopa Novo mesto. Z zavedanjem, da so dosežki zadnjih letih plod dolgotrajnega kakovostnega dela, se je trenerjem in vodstvu zahvalil za predano delo z mladimi, ki ga na Mestni občini Novo mesto še posebej podpiramo in spodbujamo.

Letošnje praznovanje 70. letnice kluba so kronali s številnimi izjemnimi uspehi, ki klub uvrščajo v sam vrh namiznega tenisa v Sloveniji. Že petič zapored so osvojili naslov državnih ekipnih članskih prvakov, za kar so zaslužni Tilen Novak, Peter Hribar, Tilen Cvetko in Neven Karkovič. Darko Jorgič je osvojil bronasto medaljo na evropskem posamičnem prvenstvu za mlajše člane, skupaj z Denijem Kožulom pa sta dodala še zlato ekipno in posamično medaljo na Sredozemskih igrah ter bronasti medalji na evropskem prvenstvu. Darko Jorgič, Peter Hribar, Tilen Cvetko, Aleksandra Vovk in Kim Kastelic so skupno osvojili preko 14 medalj na državnih posamičnih prvenstvih za mlajše kadete, mladince, mlajše člane in člane in dodali številne medalje na odprtih turnirjih in TOP turnirjih RS. Klub se ponaša še številnimi medaljami na regijskih turnirjih in mednarodnih prvenstvih. Dodatno je uspehe kluba ob koncu sezone, z uvrstitvijo na olimpijske igre mladih, ki so ravnokar potekale v Buenos Airesu, nadgradila še Aleksandra Vovk.

MO Novo mesto

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.