• -1.9C Novo mesto
  • 05:01
  • Sre, 19.12.2018
  • Prijava
  • Registracija

Stavijo na mladega, ambicioznega in neobremenjenega župana!

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Za kakovostno sodobno življenje v Trebnjem. Za nižji komunalni prispevek. Za razvoj infrastrukture. Za prostor v vrtcu.

TREBNJE – Najmlajši med županskimi kandidati v občini Trebnje je 35-letni Jože Avguštinčič iz Lovke pri Dobrniču, njegov predlagatelj kandidature pa je SDS – Slovenska demokratska stranka. Avguštinčič je diplomirani inženir lesarstva, zaposlen pa je v Sevnici.

Trebnje potrebuje mladega, ambicioznega in neobremenjenega župana! Za kakovostno sodobno življenje v Trebnjem. Za nižji komunalni prispevek. Za razvoj infrastrukture. Za prostor v vrtcu,“ pravi v Avguštinčičevem taboru!

„Naš kandidat JOŽE AVGUŠTINČIČ bo prinesel svežino in mladostni zagon. S pomočjo vseh svetnikov in njihovimi modrimi idejami se bodo uresničili skupni projekti za v dobro vseh občank in občanov,“ kandidata SDS podpira poslanec Franci Kepa.

„Naš kraj in naša občina sta lahko še bolje urejena in do ljudi bolj prijazna. Vse se začne tam, kjer živimo. Zato vas prosim, da greste 18. novembra 2018 na volišče in glasujete za listo SDS za svetnike v občini Trebnje ter za Jožeta Avguštinčiča, kandidata za župana občine Trebnje,“ pa pravi predsednik SDS-a Janez Janša.

Nadlani.si

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Računalnik - 14 nasvetov za katere vam je lahko žal, da jih niste poznali prej

18.12.2018
Obstajajo trije tipi uporabnikov računalnika: tisti, ki uporabljajo miško, tisti, ki uporabljajo tipkovnico, in tisti, ki raje govorijo z pametnim pomočnikom Cortano ali Siri. Ne glede na to, v katero kategorijo spadate, ne ...

Pri Kočevju umrl pod drevesom

18.12.2018
Pred prihodom reševalcev NMP Kočevje je ponesrečenca izpod drevesa rešil sodelavec.  KOČEVJE - Ob 14.00 se je pri naselju Knežja Lipa, občina Kočevje, pri delu v gozdu na delavca podrlo drevo. Pred prihodom ...

Kako do čiste vode?

18.12.2018
Čista voda je izjemno pomembna za zdravo, kakovostno in dolgo življenje. Voda je namreč vir življenja, vse izhaja iz nje, zato je še kako pomembno, kakšno vodo pijemo. Pomembno je tudi, da pijemo dovolj vode, saj je ...

Zidarstvo Knez - Vaš zanesljiv partner pri gradnji

18.12.2018
Iščete dobrega gradbenika? Preverili smo gradbenike v kraju Novo mesto z okolico, ter našli zanesljivega gradbenika Zidarstvo Knez. Cilj zgrajene hiše je, da se boste v njej dobro počutili, prav zato je vsak objekt ...