Vremenska napoved za:

Vir podatkov: 1a vreme

Vremenska napoved

Sobota, 24.6.2017 ob 18h

NAPOVED ZA SLOVENIJO

Ponoči se bo postopno jasnilo, zjutraj pa bo na severozahodu in severu spremenljivo oblačno. Tam so možne že manjše padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 22 stopinj C.

Jutri čez dan se bodo padavine z močnimi nevihtami krepile, se razširile nad vso državo ter od severa ponehale v večernem ali nočnem času. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 31 stopinj C, ob prehodu vremenske fronte pa se bo popoldne osvežilo.

OPOZORILO

V večernem času so še možne močnejše nevihte s sunki vetra in nalivi.

V večjem delu Slovenije bo danes toplotna obremenitev še visoka.

OBETI

V ponedeljek bo precej jasno in povečini suho z nekaj jutranje megle. Verjetnost za plohe ali nevihte bo majhna. V torek in sredo kaže na deloma sončno vreme, verjetnost za popoldanske nevihte se poveča.

VREMENSKA SLIKA

Nad zahodno Evropo vztraja območje visokega zračnega tlaka. Vremenska fronta se zadržuje nad Alpami in Balkanom. Od zahoda nad naše kraje doteka zelo topel in občasno bolj vlažen zrak.

NAPOVED ZA SOSEDNJE POKRAJINE

Jutri dopoldne se bodo v krajih zahodno in severno od nas pričele pojavljati pogoste padavine in nevihte, ki se bodo čez dan razširile nad vse sosednje pokrajine in zvečer od severa ponehale.


Vir: Državna meteorološka služba RS (meteo.si - ARSO)
2017-06-24 18:22

Prijava

You are not logged in.

Ankete