• 19.47C Novo mesto
  • 11:43
  • Ned, 21.04.2019
  • Prijava
  • Registracija

Goran je po nevesto Sanjo prišel z vlačilcem – FOTO

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Osiječana Sanja in Goran Žiroš sta se v zakonsko skupnost minuli konec tedna pripeljala z vlačilcema, kar je izzvalo veliko pozornosti njunih someščanov. Namesto z luksuznima avtomobiloma ali limuzinama sta se do cerkve sredi Osijeka pripeljala z dvema tovornima voziloma, po poroki pa sta zabavo nadaljevala na enem vlačilcu na čelu kolone vozil.

OSIJEK – Mladoporočenec, 27-letni Žiroš, je poklicni voznik tovornjaka, pred časom pa se je odločil, da bo po svojo bodočo soprogo pred poroko prišel s tovornjakom. Vlačilca si je sposodil od podjetja, v katerem je zaposlen.

Po svojo izbranko se je napotil v naselje Tenja, ki je od središča Osijeka oddaljeno 15 kilometrov. Poročna povorka vozil je bila absolutna atrakcija, poudarja novičarski portal index.hr, ki je objavil tudi več fotografij mladoporočencev in poročno okrašenih vlačilcev.

Dobila sta kazen, a nič zato

Vesele poroke ni pokvarila niti kazen zaradi parkiranja vlačilcev, ki sta ju pred poroko pustila v coni za pešce pri osiješki cerkvi svetega Petra in Pavla ob osrednjem mestnem Trgu Anta Starčevića. »Ni pomembna kazen, domnevali smo, da jo bomo dobili«, sta dejala mladoporočenca, ki sta 500 kun (66 evrov) kazni tudi plačala.

Vir: STA, M. S. Foto: Facebook

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: