Jokali boste od smeha! Kako Trumpa vabimo v Slovenijo? VIDEO

Objavljeno dne: 10.02.2017
Področje: Pomembne Novice | Zanimivosti
Značke: , , ,

»Dragi gospod predsednik, dobrodošli v Sloveniji. Ne na Slovaškem, oni so zgube, ampak v Sloveniji, da boste vedeli, od kod prihaja vaša žena Melania. Veliki trenutek, čudoviti ‘joški’, moder slovenski džins in albanska plastična kirurgija.«

Nekako tako se začne odlična parodija, ki jo je javnosti predstavil neponovljivi Jure Godler. Zadel je v polno, video je postal že prava spletna uspešnica, ob kateri se boste nasmejali do solz.

V njem napovedovalec, ki v Slovenijo vabi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, predstavi vse naše kvalitete: od uspešnih športnikov, politikov, zapornic, naravnih lepot do vsega drugega, s čimer se Slovenija lahko pohvali. Seveda je vse to zavito v genialno domišljene stavke, v katerih se skriva veliko ironije in sarkazma.

Ne maramo le migrantov, homoseksualcev in drug drugega

»Slovenija je stara komaj 25 let, zato lahko z njo hodiš. Lahko jo tudi zgrabiš za p****. Mimogrede, to je naš predsednik vlade: velika p*****. Vzljubili ga boste,« lahko tako slišimo o našem premierju, na posnetku pa boste medtem lahko slišali, da imamo radi vse, razen migrantov, homoseksualcev in drug drugega ne. Še posebej radi pa imamo naše lipicance, ki se rodijo črni in potem postanejo beli. »Radi imamo tudi Putina, vašega fanta zgoraj brez,« je le še eden od citatov, ki so jih boste gotovo zapomnili. Seveda – radi imamo tudi zidove, enega smo celo naredili. No, v resnici to ni zid, ampak ograja, vseeno pa dovolj učinkovito odganja migrante in pobija divje živali. Ustvarjalci posnetka Trumpu ponujajo Hildo Tovšak, ki »ne plačuje delavcev, torej je zelo varčna«, uporabo naših bank, ki »dajejo brezplačno«, in ogled naše vojske, ki ima »12 vojakov štiri letala, dva helikopterja in tank, ki ga upravlja Borut Pahor.« Ta je označen tudi kot naš največji zabavljač, ki ga bo Trump zagotovo vzljubil.

Celoten posnetek je prepreden z znamenitimi citati, ki bi jih lahko označili za trumpizme, na primer »You’ll love it«, »It’s huge«, »Great« in tako naprej.

Parodijo si oglejte še sami, ne bo vam žal!

Vir: YouTube, M. S.

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete