• 4.25C Novo mesto
  • 21:09
  • Sre, 20.03.2019
  • Prijava
  • Registracija

Pet znakov, da je zaljubljen v vas

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Kadar je govor o moških, je le težko ugotoviti, kaj čutijo, saj svojo notranjost radi skrivajo. Kadar pa se iskreno zaljubijo, svoja čustva le težko prikrivajo. Da boste vedeli, na čem ste, je tu pet znakov, ki razkrivajo, da je res zaljubljen do ušes.

Rad je v vaši družbi

Tudi kadar ga v družbo vabijo prijatelji, on svoj prosti čas raje preživlja z vami. Ali pa se ne more odločiti, s kom bi bil raje. Dejstvo je, da mu prijateljska družba res veliko pomeni in če ste ve krive, da ne pristaja več na njihova vabila, potem lahko veste, da je nor na vas. Ko se zaljubi, bi za svojo ljubljeno naredil vse, kadar je čas za slovo, pa si izmišlja razne izgovore, le da bi z vami preživel še več časa. In naredil bo vse, da vam bo v njegovi družbi lepo in prijetno.

Rad se pogovarja z vami

To je videti tako, kot da ne bi želel, da se ta pogovor sploh kdaj konča. Morda mu oči sijejo, nenehno se smeji, morda ima šibka kolena. Kdor pravi, da se moški nočejo preveč pogovarjati, se moti – naj si ogleda kakšnega, ki se je na novo zaljubil. Sveži zaljubljenec se hoče pogovarjati še in še, ure in ure.

Spoštuje vas

Da je zdravo zaljubljen v vas, lahko sklepate tudi po tem, da vam ne visi ves čas za vratom in ne poskuša ves čas spraševati ter preverjati, kje ste in s kom. Ve, da potrebujete tudi čas zase in svoje prijatelje, potrpežljivo čaka in iskreno želi slišati vaše mišljenje. Rad bi vedel vse o vas – kaj vam je v življenju pomembno, kakšni so vaši hobiji, odnosi z družino …

Zaupa vam

To je zelo pomemben znak. Če moški ženski ne zaupa, postane oprezen, sumničav, ko se iskreno zaljubi, pa vam zaupa, čeprav na svet gleda z rožnatimi očali. Kadar so njegova čustva pristna, se ne bo spraševal, če imate morda drugega, ampak vam bo verjel, da ste samo njegovi.

Rekel je, da vas ljubi

Je treba temu še kaj dodati? Nobenemu moškemu to ni lahko reči in če je zbral dovolj poguma, da je to izustil, lahko verjamete, da misli resno. Seveda so tudi takšni, ki na hitro izgovorijo vse, kar jim pade na pamet, če te njegove besede združite z drugimi znaki zaljubljenosti, pa o njih ne bi smeli več dvomiti.

Pripravila: M. S.

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ: