• 5C Novo mesto
  • 15:03
  • Pon, 22.01.2018
  • Prijava
  • Registracija

Petdeset odtenkov sive se nadaljuje, to je napovednik – VIDEO

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Po filmski megauspešnici Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades of Grey) se ustvarjalci že s polno paro pripravljajo, da na filmskih platnih pokažejo nadaljevanje te kultne zgodbe. Februarja boste lahko uživali v nadaljevanju, ki so ga naslovili Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker).

Pred kratkim je luč sveta ugledal tudi uradni napovednik filma 50 odtenkov teme, ki obljublja nov obrok napetega dogajanja, podkrepljenega z erotičnimi prizori, ki se jih gledalci kar ne morejo naveličati. Le spomnite se, kakšno evforijo je povzročil prvi film 50 odtenkov sive …

Tudi v drugem delu z naslovom 50 odtenkov teme igrata Dakota Johnson in Jamie Dornan kot ljubimca Anastasia Steele in Christian Grey. V filmu 50 odtenkov teme se (ponovno) najdeta oziroma nadaljujeta svojo zgodbo, ampak tokrat je posredi ultimat: »Tokrat brez pravil, brez kazni in brez skrivnosti,« Anastasia v napovedniku filma Petdeset odtenkov teme pove svojemu ljubimcu. Česa drugega seveda še ne želijo razkriti. Za zdaj se bo torej treba zadovoljiti z nekaj utrinki iz plesa v maskah in z zavedanjem, da bo nadaljevanje z naslovom 50 odtenkov teme bolj v znamenju trilerja kot prvi del 50 odtenkov sive.

Poglejte si napovednik filma 50 odtenkov teme:

Petdeset odtenkov sive ima dve nadaljevanji

Trilogija 50 odtenkov sive avtorice E. L. James je sicer najprej navdušila v knjižni obliki. Debele knjige, v katerih erotičnih podrobnosti ne manjka, so pritegnile mlado in staro. Berejo jo mamice, feministke, moški, nenazadnje ves svet, so pred leti zapisali o trilogiji, ki je podrla veliko rekordov. Prvi del erotičnega romana 50 odtenkov sive se je prodal v več sto milijonih izvodov, podobne uspehe sta doživeli tudi nadaljevanji.

Prva knjiga Petdeset odtenkov sive pripoveduje o študentki književnosti Anastasii Steele, ki pride narediti intervju z uspešnim poslovnežem Greyem. Privlači jo, vendar v njej vzbuja nenavaden strah, medtem pa se on ujame v lovke svoje temačne preteklosti in postane obseden s potrebo po nadzorovanju. Ko se lika spustita v strastno ljubezensko razmerje, je recept za napeto dogajanje spisan sam po sebi. Romantična zgodba Petdeset odtenkov sive z izredno pikantnimi erotičnimi prizori je sicer ustvarila tudi nekaj naravnost poraznih kritik, češ da gre za dve uri dolgčasa in veliko hrupa za prazen nič, vendar v glavnem prevladuje bralstvo in gledalstvo – in to ob teh knjigah ter filmu 50 odtenkov sive uživa kot že dolgo ne.

Greyeve temačne skrivnosti so bile za študentko preveč, zato ga je pustila, a v drugi knjigi, to je ta z naslovom Petdeset odtenkov teme, se spet zbližata (ona se mu pač ne more upreti), le da njuno razmerje dobi nove temelje. V knjigi 50 odtenkov teme pa Anastasia kljub ultimatu odkrije še več o mučni preteklosti svojega ljubimca … Kot pravijo, zgodba s pikantnimi prizori, ki osvobaja predsodkov, bralca zasvoji, si ga prisvoji in se mu vtisne v spomin. Tema, ki se pojavi v naslovu, mlademu paru na pot postavlja nove in nove prepreke, zaključek drugega dela pa je, vsaj v knjigi, presenetljiv. Knjigi 50 odtenkov teme sledi še knjiga 50 odtenkov svobode, v kateri mlada zakonca doleti tragedija in zdi se, da se bodo uresničili največji strahovi Anastasie.

Kako se bo zgodba v drugem delu z naslovom Petdeset odtenkov teme razpletala, lahko sicer slutimo, nikakor pa si ne moremo do potankosti predstavljati, kaj vse nas čaka. Film Petdeset odtenkov teme režira James Foley, ki je režisersko paličico po filmu Petdeset odtenkov sive prevzel od režiserke Sam Taylor-Johnson. Prvi del (50 odtenkov sive) je prinesel skoraj 600 milijonov evrov in je bil finančno najbolj donosen film po letu 2015. Nadaljevanje zgodbe 50 odtenkov teme sicer na velika platna predvidoma prihaja 10. februarja 2017.

Avtorica: M. S.

 

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

FOTO: To je pes, ki je umrl pri Brežicah, krivi (tudi) lastniki

22.01.2018
Posledice prometnih nesreč z udeležbo živali so  lahko še veliko hujše. NOVO MESTO, BREŽICE – Policisti  PP  Brežice  opozarjajo  na  prometne nesreče z udeležbo domačih živali,  ki bi jih lastniki ...

VIDEO: Najbolj smešni kiksi naših TV voditeljev

21.01.2018
Po sedmi uri zvečer je praviloma družina zbrana okoli TV ekrana, kjer prisluhne dnevnim poročilom. A kljub resni tematiki se včasih zgodi, da smeh premaga resnobnega voditelja informativne ...

VIDEO: Pranje avtomobila, ki se mu smeje cela Slovenija

21.01.2018
Ste izkoristili vikend in opravili svoj avto? Verjetno je bolj verjetno, da ste se nasmejali videozapisu z Dolenjske, ki se je pojavil na družbenem omrežju. Do zdaj je zbral že več kot 100.000 ogledov! Zakaj? Iznajdljivost ...

Multipraktik česen

21.01.2018
O sezoni česna sredi januarja ne moremo govoriti. A to še ne pomeni, da ga ne bi uživali. Zagotovo imate v svojih kleteh še kaj te rastline, ki tako blagodejno vpliva na naše zdravje. Če za koga lahko rečemo, da je ...