Preverite, kako se za vedno znebite vodnega kamna

Objavljeno dne: 24.05.2017
Področje: Pomembne Novice | Zanimivosti
Značke: , ,

Se zavedate, kakšno vodo pijete? Veste, da je voda v Sloveniji marsikje že močno onesnažena in da se stanje ne izboljšuje? Ker je voda življenjskega pomena, je zelo pomembno, da je čista in neoporečna in brez vodnega kamna, to pa lahko dosežete hitro in preprosto. Vodni kamen je tisti, ki kvaliteto vode zmanjšuje in je še posebej v Sloveniji, ki je bogata z apnencem, večna težava skoraj vsakega gospodinjstva.

Kaj pa bi rekli, če vam povemo, da se lahko zgolj z eno potezo za vedno pijete čisto vodo, hkrati pa se rešite vodnega kamna za vedno.

Sploh veste, kakšne posledice ima trda voda?

Trda voda, torej voda, v kateri je prisoten vodni kamen, povzroča velike preglavice. Kar spomnite se vašega nenehnega čiščenja kopalniških pip, kadi, posode in druge opreme, na kateri se nenehno pojavljajo lise, pipe so zamašene, vi pa zapravljate na stotine evrov na agresivna čistila, ki škodijo tako vam kot okolju … Ne le to, vodni kamen se nalaga tudi tam, kjer ga ne vidite – v ceveh, grelcih in ventilih, s seboj pa prinaša skoraj neslutene razsežnosti: večjo porabo električne energije, puščanje pip, poškodbe naprav, večjo porabo čistilnih sredstev, uničeno perilo, trše lase in kožo ter seveda prazno denarnico!

Kaj pa zdravje? Včasih iz pipe priteče celo bela ali rjava voda, ki ima neprijeten vonj, v njej so lahko pesticidi, strupi, antibiotiki, živo srebro, svinec … Klor povzroča raka, težke kovine se kopičijo v organizmu, kamen pa se nabira v žilah in na zobeh. Če bi se vsega tega zavedali, ko odpremo pipo in popijemo kozarec neočiščene vode, bi se kaj kmalu odločili za napravo, ki bo iz vode odpravila prav vse škodljive snovi, ne le vodnega kamna.

Namesto ubadanja s posledicami raje odpravite vzrok

Če se želite za vedno znebiti vodnega kamna in s tem pozabiti na nenehno čiščenje in popravljanje, potem je rešitev le ena: odpravite vzrok nabiranja vodnega kamna. Z eno samo napravo za izločanje vodnega kamna lahko gospodinjstvo na leto prihrani do 945 evrov (do 40 % manj električne energije in do 60 % manj čistilnih sredstev), obenem pa boste prihranili tudi veliko časa, ki ga v natrpanem tempu sodobnega vsakdanjika raje posvetite družini.

Želite preveriti kako deluje učinkovita naprava za mehčanje vode? Izpolnite spodnji obrazec in hkrati neobvezujoče PREVERITE CENE med 10 vodnimi filtri. Izmed vseh prijavljenih bomo izžrebali 20 nagrajencev, ki bodo prejeli še NAGRADNI BON v višini 100€ 

Ko boste enkrat zaživeli s popolnoma mehko vodo, se nikoli več ne boste hoteli vrniti v stare tirnice življenja z vodnim kamnom. Mehka voda s seboj prinaša ogromno prednosti. Začnemo lahko kar pri počutju, lepoti in čistoči … Predstavljajte si najčistejšo prho ali kopel, kar ste jih kdaj občutili, obenem pa lepšo in voljno kožo ter lase, kakršne ste nazadnje imeli kot otrok. Da ne govorimo o vašem perilu, ki bo po novem mehkejše in svetlejše, seveda pa boste lahko v kot odložili tudi rokavice za čiščenje in agresivna čistila. Z eno samo potezo lahko namreč preprečite nalaganje vodnega kamna, s čimer bodo učinkovitejše in čistejše tudi vse naprave, ki so na kakršen koli način povezane z vodo. In pa prihranek … Zahvaljujoč mehki vodi boste potrebovali manj čistil in manj pralnega praška, hvaležna pa vam bosta tudi telo in duh, saj boste svoj čas odslej raje porabili za kaj koristnejšega od čiščenja.

Kako deluje naprava za mehčanje vode Poanta H2O.

Rešitev tiči v inteligentni napravi

Govorimo o napravi, ki ustvarja 100 % mehko vodo, to pa doseže tako, da skozi dovodno cev v aparat oziroma posodo s smolo priteče trda voda. Smola nase veže kalcijeve in magnezijeve soli. Ko se smola s temi elementi nasiti, začne potekati regeneracija – pripravljena raztopina soli se spusti v posodo, kjer se nahaja zasičena smola, potem pa s pomočjo ventila od spodaj navzgor potisne zasičenost in odteka skozi odpadno cev na aparatu v odtok. Sledi izpiranje smole, s čimer se proces regeneracije zaključi.

Rezultat je mehka voda, ki s seboj prinaša neslutene razsežnosti, da se ne boste obremenjevali z montažo, pa naj vam potolažimo, da strokovnjaki aparat preprosto namestijo na vodovodno cev, ki pripelje vodo v objekt – za vodovodnim števcem, torej v kleti, garaži hodniku oziroma tam, kjer vam pač najbolj ugaja.

Zaživite torej povsem na novo – zmehčajte in očistite vodo, ki je vir življenja, uživajte v čistejši in kvalitetnejši vodi, poskrbite za svoje zdravje in ogromno prihranite!

Želite preveriti kako deluje učinkovita naprava za mehčanje vode? Izpolnite spodnji obrazec in hkrati neobvezujoče PREVERITE še CENE med 10 vodnimi filtri. Izmed vseh prijavljenih bomo izžrebali 20 nagrajencev, ki bodo prejeli še NAGRADNI BON v višini 100€ :

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Vaš telefon (obvezno)

Sporočilo

Znebite se vodnega kamna za vedno!

Dodaj odgovor

Spoštovani komentatorji

Uredništvo NaDlani.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike pa pozivamo, naj pri izražanu mnenj upoštevajo pravila komentiranja ter Spletni bonton . Prizadevamo si preprečevati sovražni govor na spletu, ki je po zakonu kazniv.

Prijava

You are not logged in.

Ankete