• 22C Novo mesto
 • 16:24
 • Pon, 23.07.2018
 • Prijava
 • Registracija

Postanite uspešen podjetnik v 8 preprostih korakih

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

To, da je nekdo uspešen podjetnik, se ne zgodi kar samo od sebe. Za dosego cilja mora podjetnik trdo delati, dobro poznati svoj posel in uporabljati določene metode, ki vodijo do uspeha. Kaj imajo torej uspešni poslovneži, kot sta na primer Donald Trump in Bill Gates, skupnega? Naj vam razkrijemo nekaj skrivnosti njihovega uspeha!

 1. Bodite vodja

Uspešen podjetnik vodi. Pri tem ne gre le za to, da ima vedno odgovore na vsa vprašanja, saj to ni možno v prav vsaki situaciji. Gre bolj za to, da ve, kje poiskati prave odgovore. Zato boste morali sprejeti veliko težkih odločitev, za kar pa bo potrebna velika samozavest in zaupanje v samega sebe.

 1. Bodite odprtih misli

Uspešen podjetnik se mora zavedati, da je tudi njegova ideja lahko napačna. Zato bodite odprti do drugih predlogov in idej drugih ljudi. Zapomnite si, da pri vašem poslu pravzaprav ne gre za vas. Gre za oskrbo strank z dobrimi produkti in odličnimi storitvami. Gre za to, da storite vse, da vaši kupci postanejo zadovoljne in stalne stranke.

 1. Poskrbite za dodano vrednost

Kot dober podjetnik morate poskrbeti tudi za to, da svojim strankam zagotovite resnično vrednost. Nikakor ne smete gledati samo na to, kako boste čim hitreje obogateli. Zato ponujajte izdelke in opravljajte storitve, zaradi katerih se bo življenje vaših strank res izboljšalo.

 1. Gradite trdna razmerja

Razmerja so še kako pomembna. Ljudje poslujejo s tistimi podjetji, ki jih poznajo in jim zaupajo. To pa še ni vse. Medtem ko boste kot uspešen podjetnik na lovu za novimi strankami, se morate zavedati naslednjega dejstva. Prav vaše obstoječe stranke so vaše največje bogastvo, še posebej, če jih spremenite v stalne stranke. Da bi si zagotovili njihovo lojalnost, morate zanje res dobro poskrbeti.

 1. Iščite nove ideje – še posebej izven svojega področja

Uspešen podjetnik se ne osredotoči le na svoje področje, temveč ideje črpa iz povsod. Razmišljajte izven okvirjev, podajte se v neznane vode. Ste vedeli, da je ideja za “drive-through” poslovalnice s hitro prehrano prišla iz sveta bančništva?

 1. Navdihujte svoj tim

Uspešen podjetnik je podjetnik, ki navdihuje ljudi, saj so tako še bolj navdušeni, da delajo prav z njim. Zastavite si cilj, da boste poskrbeli tudi za njihov poslovni uspeh. Če jim boste stali ob strani, vam bodo to povrnili. Vlagajte v svoje ljudi!

 1. Spoznajte svoje stranke

Bistvo poslovanja je v tem, da jim vedno znova dostavite tisto, kar si želijo in pričakujejo. Če tega ne veste, jim vsekakor ne morete pomagati. Kot uspešen podjetnik ne smete le domnevati, da poznate prave odgovore. Preučujte navade svojih strank in jih dodobra spoznajte, le tako boste lahko ustrezno poskrbeli za njihove potrebe.

 1. Bodite inovativni

Uspešen podjetnik boste postali tudi tako, da boste ponujali vedno nove in inovativne produkte, storitve, ideje in tako naprej. Vedno znova iščite načine, kako bi lahko zadovoljili svoje stranke.

Postanite uspešen podjetnik v 8 preprostih korakih
1 od 3
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.
DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Laserska operacija oči

23.07.2018
Laserska operacija oči Laserska operacija oči je že številnim pomagala, da so si izboljšali vid, se osvobodili očal in leč. Zgodi se često, da človek pozabi, kam je odložil očala ali leče. Ko je laserska operacija ...

FOTO: Slovenci prijeli Hrvata, ki je kombiju "švercal" 34 migrantov?!

23.07.2018
Tovorni del kombiniranega vozila je bil ob ustavitvi vozila prazen. PODBOČJE - Policisti so 20. 7. nekaj po 9. uri v kraju Podbočje na območju Policijske postaje Krško ustavili voznika osebnega avtomobila, za njim pa še ...

Hudo trčenje tovornjakov: en voznik umrl, drugi v SB Novo mesto

23.07.2018
Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče. KOROŠKA VAS - Ob 9.08 sta na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Koroška vas, občina Novo mesto, trčili tovorni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto ...

Streslo tudi Mirno in Šentjanž

23.07.2018
Ocenjujejo, da intenziteta (učinki) potresa ni presegla IV. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS-98). MIRNA - Ob 23.36 so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic Urada za seizmologijo Agencije RS za okolje ...