• 4C Novo mesto
 • 06:52
 • Tor, 24.10.2017
 • Prijava
 • Registracija

Postanite uspešen podjetnik v 8 preprostih korakih

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

To, da je nekdo uspešen podjetnik, se ne zgodi kar samo od sebe. Za dosego cilja mora podjetnik trdo delati, dobro poznati svoj posel in uporabljati določene metode, ki vodijo do uspeha. Kaj imajo torej uspešni poslovneži, kot sta na primer Donald Trump in Bill Gates, skupnega? Naj vam razkrijemo nekaj skrivnosti njihovega uspeha!

 1. Bodite vodja

Uspešen podjetnik vodi. Pri tem ne gre le za to, da ima vedno odgovore na vsa vprašanja, saj to ni možno v prav vsaki situaciji. Gre bolj za to, da ve, kje poiskati prave odgovore. Zato boste morali sprejeti veliko težkih odločitev, za kar pa bo potrebna velika samozavest in zaupanje v samega sebe.

 1. Bodite odprtih misli

Uspešen podjetnik se mora zavedati, da je tudi njegova ideja lahko napačna. Zato bodite odprti do drugih predlogov in idej drugih ljudi. Zapomnite si, da pri vašem poslu pravzaprav ne gre za vas. Gre za oskrbo strank z dobrimi produkti in odličnimi storitvami. Gre za to, da storite vse, da vaši kupci postanejo zadovoljne in stalne stranke.

 1. Poskrbite za dodano vrednost

Kot dober podjetnik morate poskrbeti tudi za to, da svojim strankam zagotovite resnično vrednost. Nikakor ne smete gledati samo na to, kako boste čim hitreje obogateli. Zato ponujajte izdelke in opravljajte storitve, zaradi katerih se bo življenje vaših strank res izboljšalo.

 1. Gradite trdna razmerja

Razmerja so še kako pomembna. Ljudje poslujejo s tistimi podjetji, ki jih poznajo in jim zaupajo. To pa še ni vse. Medtem ko boste kot uspešen podjetnik na lovu za novimi strankami, se morate zavedati naslednjega dejstva. Prav vaše obstoječe stranke so vaše največje bogastvo, še posebej, če jih spremenite v stalne stranke. Da bi si zagotovili njihovo lojalnost, morate zanje res dobro poskrbeti.

 1. Iščite nove ideje – še posebej izven svojega področja

Uspešen podjetnik se ne osredotoči le na svoje področje, temveč ideje črpa iz povsod. Razmišljajte izven okvirjev, podajte se v neznane vode. Ste vedeli, da je ideja za “drive-through” poslovalnice s hitro prehrano prišla iz sveta bančništva?

 1. Navdihujte svoj tim

Uspešen podjetnik je podjetnik, ki navdihuje ljudi, saj so tako še bolj navdušeni, da delajo prav z njim. Zastavite si cilj, da boste poskrbeli tudi za njihov poslovni uspeh. Če jim boste stali ob strani, vam bodo to povrnili. Vlagajte v svoje ljudi!

 1. Spoznajte svoje stranke

Bistvo poslovanja je v tem, da jim vedno znova dostavite tisto, kar si želijo in pričakujejo. Če tega ne veste, jim vsekakor ne morete pomagati. Kot uspešen podjetnik ne smete le domnevati, da poznate prave odgovore. Preučujte navade svojih strank in jih dodobra spoznajte, le tako boste lahko ustrezno poskrbeli za njihove potrebe.

 1. Bodite inovativni

Uspešen podjetnik boste postali tudi tako, da boste ponujali vedno nove in inovativne produkte, storitve, ideje in tako naprej. Vedno znova iščite načine, kako bi lahko zadovoljili svoje stranke.

Postanite uspešen podjetnik v 8 preprostih korakih
1 od 3
Kliknite na sliko za prikaz celotne slike.
DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

Podvig in pol: s kajakom iz Slovenije do Črnega morja!

24.10.2017
Sreča je bila ves čas na njegovi strani in po 80-ih dneh je srečno preplul 1850 kilometrov dolgo pot iz Slovenije do Črnega morja. Ko je zaveslal v morje, je seveda takoj poklical svoje domače. DVOR - Božo Miler, ...

FOTO: Menjali so zelenjavo

24.10.2017
Tokrat so obiskovalci Zelemenjave lahko izmenjevali presežke sezonske zelenjave in svoje pridelke zamenjali za tiste, ki jih oni nimajo. NOVO MESTO - Zelemenjava je projekt sodelovanja, druženja, ki spodbuja domačo pridelavo ...

FOTO: Zbrali so več kot 3000 evrov

24.10.2017
Guverner Zveze lions klubov Slovenije Distrikta 129 Marko Gospodjinaćki je štirim trebanjskim Lionom podelil guvernerjeva priznanja predvsem za sodelovanje v akcijah v preteklem lionističnem letu. TREBNJE - „Voda namesto ...

Nacionalka se je opravičila

23.10.2017
Prvi krog predsedniških volitev je za nami. LJUBLJANA – „Gledalkam in gledalcem se opravičujemo zaradi netočne volilne napovedi, ki smo jo objavili ob 19. uri,“ je večerna poročila popestri voditelj Igor E. ...