• 2C Novo mesto
  • 06:25
  • Ned, 25.03.2018
  • Prijava
  • Registracija

Vrtni stroji za najbolj zahtevne terene! Pridobite 10 ponudb za vrtne in traktorske kosilnice

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:

Primerjajli smo cene in kvaliteto za nakup vrtnih kosilnic, trakorjev za strme terene, strižnih kosilnic, motokultivatorjev in prezračevalnikov trat.

Razmišljate o nakupu vrtne kosilnice, vrtnega traktorja, motokultivatorja ali prezračevalnika trat?

Predlagamo Vam, da se dobro posvetujete s čim boste urejali svoj dom in koliko boste zanj plačali.

Ali bo vaša kosilnica udobna vaši denarnici, vam bo prodajalec zagotovil morebitne rezervne dele in zagotovil kvaliteto vrtnega stroja, je podatek ki bo verjetno prevladal pri odločitvi o nakupu takšnega stroja.

Do 37% razlika strojev v ceni!

Primerjali smo cene več prodajalcev vrtnih strojev in ugotovili, da se vrtni stroj, kot je primer samohodna kosilnica, prodaja skoraj po ceni, kot je vrtna kosilnica brez pogona. Prav tako se prodajajo stroji enake znamke, kvalitete in specifik v eni prodajali po 239€ v drugi pa 329€.

Našli smo prodajalca boljših kakovostnih kosilnicah, podjetje BONUM d.o.o. iz Šentruperta in ga povprašali po nasvetih in ponudbi vrtnih strojev.

V čem se razlikujejo vrtni stroji?

Predvsem po kvaliteti, nadomestnih delih, garanciji in seveda tudi ceni. Najbolj pogoste so nizkocenovne kosilnice manj znanih proizvajalcev, za katere po nakupu ni več mogoče dobiti nadomestne rezervne dele.

Po opravljeni raziskavi smo ugotovili, da nizkocenovno vrtno kosilnico v povprečju uporabniki uporabljajo le do štiri leta, med tem ko visokokakovoste kosilnice ali traktorje lahko uporabljajo desetletje in več.
Kupcem svetujemo, da se pred nakupom kosilnice posvetujejo s prodajalcem o garanciji in dobavljivosti rezervnih delov. Tako boste lahko svoj vrtni stroj uporabljali mnogo dlje.

Primerjajte ceno in kvaliteto, ter najdite zares najcenejšo ponudbo za vrtni stroj.

Pošljite 1 povpraševanje in prejmite do 10 ponudb različnih vrtnih strojev.

Ob izpolnitvi obrazca sodelujete v nagradni igri našega časopisa NaDlani, za BON V VIŠINI 100EUR!

Enostavno vpišite osnovne podatke in prejmite vsaj 10 ponudb:

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Vaš telefon (obvezno)

Vrsta vrtnega stroja

Sporočilo

Oglejte si posnetek visokokakovostnega vrtnega traktorja:

ali posnetek:

 

DELITE Z OSTALIMI:
GLASUJ:
Brez komentarjev
Bodite prvi in delite vaše mnenje!
Dodaj komentar
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.
Za dodajanje komentarjev se morate prijaviti.

O nas

NaDlani.si je spletni in tiskani medij oz. časopis brezplačnik, za Dolenjsko in Posavje. Tiskana izdaja NaDlani.si izhaja v 11 dolenjskih občinah in je brezplačnik Dolenjske, Posavja in Bele krajine.
info@nadlani.si
070 733 733

Prijava na elektronske novice

Prijavite se na E-novice in bodite obveščeni o novostih, aktualnih ponudbah, ugodnostih in nagradnih igrah.

Zadnji dodani prispevki

VIDEO: Sanjski poklic - Rezervni igralec

25.03.2018
Minule dni so obeležili tudi številni športni dogodki. Tudi taki, kjer prav pride kaka rezerva. V tej vlogi se je tokrat znašel naš mojster vlog in poklicev Jurij Zrnec, ki so ga kamere ujele kot rezervnega ...

Policija spregovorila o o najdenem truplu v reki

25.03.2018
Znakov nasilja ni bilo. ŽUŽEMBERK – Poročali smo o najdenem trupu v okolici Žužemberka. Na naše pisanje se je odzvala tudi Policijska uprava Novo mesto. „O najdbi trupla v reki Krki na območju Drašče vasi smo ...

Reševali kombinirano vozilo

25.03.2018
Na pomoč tudi gasilci. BREŽICE - Ob 19.29 so v Mrzlavi vasi, občina Brežice, gasilci PGE Krško s tehničnim posegom izvlekli kombinirano vozilo, ki je obstalo na razmočenem zemljišču, poroča Uprava Republike ...

Otroci potrebujejo pomoč, v nedeljo koncert v Novem mestu

24.03.2018
Koncert se začne ob 16. uri. NOVO MESTO - 21. marec je generalna skupščina OZN pred trinajstimi leti razglasila za svetovni dan Downovega sindroma. Datum simbolno izraža genetsko posebnost tega sindroma –dodaten ...