• C Novo mesto
  • 07:32
  • Ned, 03.03.2024

Kako SAVA AVTO poskrbi, da vaše nove pnevmatike pridejo k vam na dom?

Podjetje Sava avto nudi najrazličnejše storitve na področju sevniške občine in tudi širše v slovenskem prostoru.

nadlani

Ko hitrost postane varna.

Že skoraj tri desetletja se strokovno ukvarjajo z avtomobili. Specializirani so na področju prodaje pnevmatik in rezervnih delov, tako za končne kupce kot mehanike in vulkanizerje. Ponudbo cenovno ugodnih pnevmatik priznanih blagovnih znamk lahko preverite v spletni trgovini na naslovu www.sava-avto.si in si jih naročite kar na dom. Ker prihaja čas menjave pnevmatik, so pripravili posebne akcije za kupce. Ob nakupu 4 pnevmatik Goodyear (velikosti 16 col in več) prejmete darilo. Pri nakupu in montaži kompleta pnevmatik Goodyear, Dunlop, Fulda ali Sava v velikosti 16 col ali več pa pridobite brezplačno 12-mesečno dodatno jamstvo za zamenjavo ali popravilo pnevmatik v primeru naključnih poškodb.

nadlani

Rezerviraj termin in zamenjaj pnevmatike.

V servisni delavnici Vulco z mlado in strokovno usposobljeno ekipo opravljajo popravila in servise vozil ter vse vrste vulkanizerskih storitev. Na sodobno urejeni stezi nudijo tehnične preglede za vse vrste vozil. Hkrati lahko uredite zavarovanje, registracijo, prepis ali odjavo vozila. Tehnični pregledi, servis Vulco in trgovina z rezervnimi deli se nahajajo v Dolenjem Boštanju. 

V Sava avtu ne skrbijo le za vozila, temveč tudi za stranke. V Bowlingu DeLuxe poskrbijo za sproščeno druženje s prijatelji ali družino, kjer se lahko preizkusite v igranju bowlinga, se okrepčate ob picah in žirafi piva ali pa organizirate zabavo s celotno pogostitvijo. Pričakujemo vas v centru Sevnice.

Za več informacij o storitvah so dosegljivi na mailu info@sava-avto.si ali na telefonski številki 07 816 33 20.