• 15.31C Novo mesto
  • 22:25
  • Čet, 23.05.2019
  • Prijava

TPV AVTO še sodobnejši in tehnološko naprednejši

Prenovi sprejemnega prostora bo v kratkem sledila osvežitev zunanjosti ter v nadaljevanju tudi povečanje in prenova prodajnega centra.

NOVO MESTO – V ponedeljek, 27. avgusta so v TPV AVTU, odprli vrata prenovljenega servisnega sprejemnega mesta. Le ta je na izgled sodobnejši, predvsem pa je z novo arhitekturno zasnovo, usmerjeno na višanje zadovoljstva kupca, bolj funkcionalen in strankam prijaznejši.

Jure Umek je bil kot prva stranka v prenovljenem servisnem sprejemnem centru deležen posebnega presenečenja – darila v obliki vrednostnega bona, ki mu ga je podelil direktor TPV AVTA, Marko Zadel.  »Tega presenečenja res nisem pričakoval.  V TPV AVTO hodim že več let in sem zelo zadovoljen, zdaj pa je tudi prostor veliko bolj moderen. Nagradni bon mi bo zagotovo prišel zelo prav,« je zadovoljno povedal g. Umek.

Prenovi sprejemnega prostora bo v kratkem sledila osvežitev zunanjosti ter v nadaljevanju tudi povečanje in prenova prodajnega centra. Posodobitev pa ne bo opravljena samo v arhitekturnem smislu. TPV-jevi serviserji in servisni svetovalci, ki se redno strokovno izpopolnjujejo, bodo odločno zakorakali tudi v tehnološko nadgradnjo. Z novim sistemom digitalizacije servisnega sprejemnega procesa bodo poskrbeli, da bodo storitve potekale še hitreje, tehnološko napredneje ter stranki prijazneje.

TPV Avto, največji servisno prodajni center v tem delu Slovenije, bo sodobnejši po izgledu in tehnologiji. Vse to pa ob misli na kupca, ki ga postavljajo na prvo mesto in mu ponujajo vse, kar uporabnik vozila lahko potrebuje.

Nadlani.si