• C Novo mesto
  • 04:23
  • Ned, 03.03.2024

Vulkanizerstvo Špica – ko hitrost postane varna

Če je bila zimska oprema obvezna od 15. novembra, je mesec marec čas, ko zamenjamo gume. Vulkanizersvto Špica rezervacije terminov za menjavo pnevmatik zagotavlja preko spleta že zdaj.  

gume

15. marec je čas za pravo izbiro letnih gum.

Kam boste z vašim avtom potovali letos?

Marca je morda res težko napovedati, kakšno bo vreme in razmere od 15. marca, ko lahko tudi uradno, po zakonu zamenjamo zimske pnevmatike za letne. Še vedno lahko zapade sneg, težko pa si predstavljamo po eni strani deževni april na eni strani in razgreto cestno podlago v poletju. A prav je, menijo v Vulkanizerstvu Špica, da se zavedamo, kako pomembna je pravilna izbira pnevmatik glede na opravke, ki jih načrtujemo .

Zimske gume zamenjamo za letne po 15. marcu, a pri tem se moramo zavedati, da na cesti, še vedno tudi v tem času lahko pride do sneženja, vozišče pa lahko še vedno tudi poledeni. Če imate letno-zimske pnevmatike, potem gum ni potrebno menjati, saj služijo tako za letni kot zimski čas.

Hitrost zagotovo postane varna tudi zaradi dobro izbranih gum.

špica

Iz ponudbe.

Varnost po konkurenčnih cenah

Vulkanizerstvo Špica iz Leskovca pri Krškem ima svoje poslovne prostore v Velikem Podlogu. Poleg velike izbire pnevmatik za osebna vozila, alu platišč, pnevmatik za stroje in ostale opreme ter avtokozmetike, pa vam pri njih avto tudi operejo, nudijo svetovanje in konkurenčne cene.

Rezerviraj svoj termin

V Špici je to sila enostavno. Svoj termin menjave pnevmatik ali pranja avtomobila rezerviraš s klikom: TUKAJ.

gume

Le 5 min od izvoza AC Drnovo.