• C Novo mesto
  • 03:39
  • Čet, 29.02.2024

Čistilniki za globinsko čiščenje: kako doseči popolno čistočo in svežino vašega dom

Da zadovoljimo osnovnim zahtevam po čistoči, je v večini domov več kot dovolj tedensko sesanje. Za popolno čistočo in svežino vašega doma pa je potrebno nekoliko več – poskusite s čistilniki za globinsko čiščenje.

Čistilniki za globinsko čiščenje so naprave, ki so namenjene čiščenju oblazinjenega pohištva, preprog, itisona, vzmetnic in še mnogo drugega. Sicer so v naših domovih manj pogosti, so pa zato toliko bolj učinkoviti, poleg tega pa nam globinsko čiščenje prinaša ogromno prednosti:

  • z globinskim čiščenjem je mogoče učinkovito odstraniti najbolj trdovratno umazanijo in madeže, ki se sčasoma vpijejo v vlakna;
  • učinkovito odstranjevanje neprijetnega vonja;
  • hitro in enostavno odstranjevanje pršic;
  • preprogam in oblazinjenem pohištvu povrnemo prvotni izgled in svežino.

Kärcher čistilniki za globinsko čiščenje – v enem koraku do popolne čistoče

Kljub temu, da je globinsko čiščenje preprog in drugih tekstilnih površin v naših domovih manj pogosto, pa bi se ga morali lotiti vsaj enkrat letno ali celo pogosteje. V ta namen je najbolje izbrati kakovostne čistilnike za globinsko čiščenje, s katerimi boste odstranili najbolj trdovratno umazanijo v enem koraku.

Na tem mestu bomo izpostavili Kärcher čistilnike za pršenje in naknadno sesanje, s katerimi je globinsko čiščenje izjemno enostavno. Poleg tekstilnih površin v vašem domu pa lahko s pestrim naborom dodatne opreme z njim očistite tudi trde površine in avtomobile.

Puzzi 10/1 – najbolj priljubljen model, ki zadovolji potrebe vsakega gospodinjstva

Najbolj priljubljen model Kärcher čistilnikov za globinsko čiščenje je zagotovo model Puzzi 10/1. S šobo za oblazinjene površine in talno šobo je med najbolj učinkovitimi čistilniki preprog in je še posebej primeren za čiščenje manjših do srednjih površin.

S pomočjo razpršilno-ekstrakcijske metode, Puzzi 10/1 poskrbi za najbolj prepričljive rezultate na vseh vrstah površin.

sesalec

Globinsko čiščenje.

Njegova uporaba je izjemno enostavna, zahvaljujoč številnim dodatkom pa vam omogoča raznovrstno uporabo in učinkovito čiščenje tudi na najbolj ozkih in težje dostopnih predelih.

Lahko rečemo, da gre za najbolj vsestransko uporaben model, ki je primeren za potrebe vsakega gospodinjstva.

Puzzi 10/2 Adv – globinsko čiščenje z večjo površinsko zmogljivostjo

Naslednji model, ki ga moramo izpostaviti, je Puzzi 10/2 Adv. V primerjavi s predhodnim modelom, vam Puzzi 10/2 Adv omogoča večjo površinsko zmogljivost, kar pomeni, da boste v enakem času lahko očistili bistveno več umazanije.

sesalec

Kako dobro čisti vaš sesalec?

Model se pohvali z vgrajenim priključkom za profesionalno čistilno glavo PW 30/1, ki nudi visoko zmogljivost čiščenja, vgrajenim sistemom za doziranje sredstva proti penjenju, predalom za tablete za čiščenje, vgrajenim kavljem za kabel in enostavno pritrditvijo za ročno šobo in sesalno cev.

Puzzi 8/1 – najmanjši model za popoln učinek čiščenja

Najmanjši model med Kärcher čistilniki za globinsko čiščenje je Puzzi 8/1. Majhna teža in kompaktna ter robustna oblika omogočajo enostavno prenašanje in manj utrudljivo delo. Kljub velikosti, boste z njim dosegli popoln učinek čiščenja.

Zahvaljujoč odlični zmogljivosti povratnega sesanja, se površine hitro sušijo, kar pomeni, da jih je mogoče zelo hitro ponovno uporabiti.

S pomočjo ergonomsko oblikovane kratke šobe za oblazinjenje pa je čiščenje oblazinjenega pohištva izjemno enostavno in učinkovito.

Puzzi 30/4 – najbolj tihi čistilnik za globinsko čiščenje v svoje razredu

Puzzi 30/4 je zgolj s 66 dB(A) najbolj tihi globinski sesalnik v svojem razredu. Vendar pa ni samo tih, ampak velja tudi za najbolj zmogljivega med vsemi Kärcherjevimi modeli.

S kapaciteto rezervoarja za vodo s 30 l in 350 mm široko talno šobo, je ta razpršilno-ekstrakcijska naprava še posebej primerna za večje tekstilne površine.

Puzzi 30/4 omogoča kar do 30 % hitrejše sušenje v primerjavi s konkurenco, pohvali pa se tudi s svojim ergonomičnim pokončnim konceptom, ki bistveno pripomore k enostavnejši uporabi.

Poleg modela Puzzi 30/4 vam je na voljo tudi model 30/4 E, ki ima vgrajene tudi elemente za gretje rezervoarja za čisto vodo.

Puzzi 9/1 Bp – edini baterijski čistilnik za razpršitev na svetu

Kärcher se lahko pohvali tudi z edinim baterijskim profesionalnim strojem za razpršitev na trgu.

To je model Puzzi 9/1 Bp, ki navduši z izjemno zmogljivostjo in maksimalno svobodo gibanja pri čiščenju oblazinjenih in tekstilnih površin v katerikoli industriji, gostinstvu in turizmu ali čiščenju zgradb. Je izjemno tih in zato še posebej primeren za uporabo na javnih površinah.

sesanje

Čistimo vse površine.

Osnovni model Puzzi 9/1 Bp ima ergonomsko oblikovano in kratko šobo za oblazinjeno pohištvo in tekstil.

Na voljo je brez baterije, lahko pa izberete model, ki ima že vključeno baterijo (Puzzi 9/1 Bp Pack). Na voljo pa vam je tudi model 9/1 Bp Adv prav tako z vključeno baterijo ali brez, s to razliko, da ima dodatno pršilno-sesalno cev in 240 mm široko talno šobo za čiščenje preprog.

Čas je, da v svoj dom vnesete dodatno svežino! S Kärcher čistilniki za globinsko čiščenje je to zelo enostavno!