• C Novo mesto
  • 21:33
  • Čet, 30.06.2022

Poživimo kuhinjo z jedilnimi stoli

Jedilnica in kuhinja sta pomemben del bivalnega prostora, saj predstavljata središče druženja, obedovanja ter delovnih in drugih aktivnosti. Da bo vaš jedilni prostor stilsko in funkcionalno dovršen, je potrebno v prvi vrsti poskrbeti za izbiro ustreznega pohištva. Poleg jedilne mize so kuhinjski stoli ključni kos pohištva, ki spremeni celosten videz jedilnice in poustvari prijeten ambient.

Ob upoštevanju ključnih nasvetov se bodo v družbi kuhinjskih oz. jedilnih stolov zajtrki, kosila in večerje odvijale v prijetnem vzdušju. V ta namen z vami delimo 5 odličnih nasvetov, s pomočjo katerih boste brez težav izbrali svoj sanjski jedilni stol.

Z vami delimo 5 odličnih nasvetov, s pomočjo katerih boste brez težav izbrali svoj sanjski jedilni stol.

5 nasvetov za izbiro ustreznega jedilniškega stola

Pred nakupom kuhinjskega stola je dobro premisliti o dejavnikih, ki vplivajo na vaše počutje, funkcionalnost in estetskost prostora. Ne spreglejte idej, ki bi vam pri tem lahko pomagale.

  1. Določite slog za estetski videz vaše kuhinje

Kuhinjski stoli igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju udobja in prijetnega počutja v zavetju vašega doma. Izberite sodobne, moderne ali klasične kuhinjske stole, ki se podajo stilu vaše kuhinje oz. jedilnice. Bodite igrivi, razbijte monotonost ter prostoru dodajte piko na i. Kontrasti so namreč tisti, ki razvedrijo prostor. Za zagotavljanje popolne harmonije prostora izberite jedilno mizo in stole iz iste kolekcije, pred nakupom pa se pozanimajte tudi o številu stolov, ki jih lahko postavite okoli mize.

Kuhinjski stoli igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju udobja in prijetnega počutja v zavetju vašega doma.

  1. Določite višino in barvo stolov

Pozorni bodite tudi na dimenzije in barve. Stoli različnih modelov, oblik, barv in velikosti se morajo skladati s prostorom, v katerem se nahajajo. V večje prostore lahko postavite stole večjih dimenzij, v primeru prostorske stiske pa izberite stole manjših velikosti. Ne glede na izbiro se prepričajte, da bodo stoli sorazmerno usklajeni s pohištvom in prostorskimi kapacitetami.

  1. Izberite udobje in kakovost za prijetno bivanje

Da bo vaša jedilnica čim bolj udobna in funkcionalna ter da bo služila svojemu namenu, bodite pozorni na kombiniranje jedilnih stolov z jedilno mizo in drugimi kosi pohištva. Pri nakupu stolov preko spleta se odločajte na podlagi kriterijev kakovosti. Kakovost in stabilnost stolov lahko presojate na podlagi nosilnosti. Minimalna nosilnost kakovostnega stola mora znašati najmanj 90 kg. Kar zadeva materiale pa med najbolj kakovostne sodi tkanina, ki je enostavna za vzdrževanje in udobna v vseh letnih časih. Usnje za razliko od tkanine pozimi daje občutek hladnosti, poleti pa poveča potenje. Pri preverjanju kakovosti upoštevajte celotno sestavo stola (noge, ogrodje) ter njegovo stabilnost, ki mora preprečiti, da se stol med sedenjem premika. Ker boste stol uporabljali vsakodnevno, ne pozabite na udobje, ki je temeljni kriterij za nakup stola.

  1. Določite budget – dobra kakovost za dostopno ceno

Proračun je pomemben dejavnik, ki ga je smiselno upoštevati pred nakupom, saj vam pomaga omejiti izbiro. Pozabite na najdražje stole blagovnih znamk, da bi dosegli želen videz. Ste vedeli, da se nakup preko spleta bolj splača? Na spletu poiščite zanesljive in preverjene spletne ponudnike in poiščite najbolj ugodne možnosti za nakup stolov. Spletne cene jedilnih stolov so kljub svoji visoki kakovosti zelo ugodne. V primerjavi s fizičnimi trgovinami spletna trgovina Furnitura za isto kakovost zagotavlja občutno najnižje cene (garantirano 100 % najnižje cene v Sloveniji). Pri njih boste za svoj finančni vložek dobili najbolj kakovostno pohištvo.

  1. Izberite preverjenega prodajalca – Zakaj izbrati Furnituro?

Poleg cenovno ugodne ponudbe je ključno izbrati tudi prodajalca, ki nudi učinkovito svetovanje tudi preko spleta. Tako se boste izognili nepotrebnemu čakanju in dobili koristne napotke glede nakupa izdelka. Dober spletni trgovec, kot je Furnitura, si prizadeva za zagotavljanje prijetne in enostavne nakupovalne izkušnje in s tem olajša nakup. Osebni svetovalci Furniture nudijo brezplačno svetovanje po telefonu (070 458 517), e-pošti ali preko kontaktnega obrazca. Pomagali vam bodo, da boste lažje izbrali stol, ki se bo podal v vaš prostor in svetovali glede stila, velikosti in kakovosti le-teh. Prednost Furniture je tudi v enostavnem in hitrem procesu nakupa in dobave (1—3 dni). Prav tako trgovec omogoča obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev in vračilo blaga v roku 1 leta.

Osebni svetovalci Furniture vam bodo pomagali, da boste lažje izbrali stol.

Za vse, ki želite v živo preizkusiti udobne stole kakovostnih materialov, je na voljo Showroom, kjer si lahko ogledate izbrane jedilne stole. Vabljeni v njihovo spletno trgovino ter po izkušnjo salona v Showroom Furnitura Ljubljana na Letališko 32J, ki je za obiskovalce odprt od ponedeljka do četrtka (8:00—18:00) in vsak petek (8:00—15:00).

Preverite Furniturino ponudbo stolov za jedilnico in ne spreglejte najbolj priljubljenih, kot so RIM, AMOR, SHERLOCK, PAESANA, MARBEL in JOSEF.

Naj bo vaša izkušnja polna izzivov in pravih odločitev!

Pripravil: PR Furnitura